Početna Showbiz Breni pozlilo na jahti, Boba u suzama: Još si potrebna našoj djeci!

Breni pozlilo na jahti, Boba u suzama: Još si potrebna našoj djeci!

Tokom krstarenja hrvatskim primorjem Breni je pozlilo na jahti, što je veoma zabrinulo njenog supruga. Naime, kako piše “Star” u tom trenutku na jahti bili su daleko od obale i Boba je shvatio da ne može da dobije doktora, kao i da nema nikakvog načina da pomogne svojoj supruzi. Zdravstveno stanje Lepe Brene toliko ga je zabrinulo da su se odmah uputili ka obali, kako bi Brena obavila sve potrebne analize.

– I Boba dosta radi, sa FIlipom promoviše svoje vino, ali sada kada je ljeto želi da sa Brenom odmara i da dva mjeseca provedu zajedno na moru. Međutim, iako mu je rekla da neće zakazivati nastupe, Brena ima koncerte sve do kraja godine što je njega izbacilo iz takta. Ne brani on njoj da pjeva, ali ne sada po ovim vrućinama koje joj uopšte ne prijaju. Brine za njeno zdravlje, jer i sam zna kroz šta su prije nekoliko godina prošli, kada joj je krenuo tromb u desnoj ruci.

– Od tada on o njoj posebno brine. Zato joj je rekao da uspori malo sa poslom, jer joj nije potrebno da toliko putuje i umara se, a pogotovo ne sada kada se korona opet rasplamsava. Bukvalno je pokušao da joj objasni da im je potrebna živa, i njemu i sinovima. Brena je samo ćutala, pa mu je obećala da će smanjiti tempo – kaže izvor i dodaje:

– Sreća, ljekar je u bolnici konstatovao da je samo iscrpljena, pa je primila infuziju u bolnici, ali ju je posavjetovao da nekoliko nedjelja miruje i ništa ne radi.

ekskluziva.ba