Početna Rijaliti OGLASIO SE MENSUR! Nakon što ga je Osman blokirao na Instagramu, Ajdarpašić...

OGLASIO SE MENSUR! Nakon što ga je Osman blokirao na Instagramu, Ajdarpašić progovorio o njihovom odnosu – evo šta je imao da poruči Karićima

Drama ne prestaje!

Nakon što je sinoć tokom emisije “Narod pita” nastao opšti haos, kada je Osman Karić blokirao Mensura Ajdarpašića na društvenoj mreži Instagram, a onda je i gost Stefan Karić izneo niz detalja iz svog odnosa sa Crnogorcem, kontaktirali smo Mensura kako bi nam otkrio šta se krije iza poteza koji je šokirao javnost.

Naime, upitali smo Mensura kakvo je njegove mišljenje o Osmanovom potezu i da li je nešto konkretno dovelo do toga da njih dvojica više nisu u dobrim odnosima ili ih je posvađala Ajdarpašićeva podrška.

Ne znam stvarno zašto, nije bilo razloga. Ja nikad ničim nisam uvredio ni njega ni Kristinu, niti bih. Šta više, bio sam kod njih i na adekvatan način se zahvalio. Ali ako smatra da je okej, onda ja nemam ništa protiv – kaže Mensur za Pink.rs.

pink.rs