Početna Showbiz Tamara bijesna na Jeremićku: Podvojena ličnost, godinama zarađivala od rijalitija, žao mi...

Tamara bijesna na Jeremićku: Podvojena ličnost, godinama zarađivala od rijalitija, žao mi je njenog mentalnog stanja!

Vijest da Jovani Jeremić stižu prijeteće poruke i to od Belivukovih ljudi u kojima se nalaze šokantne stvari zabezeknule su javnost u Srbiji, a spominju se i Maja Marinković i Tamara Đurić.

Naime, Tamara se sada glasila i otkrila kako podnosi linč koji trpi nakon što je Jovana podnijela prijavu policiji, a imala je i jasnu poruku za voditeljku.

– Ljuta sam, a i žao mi je njenog mentalnog stanja. Ako je zaista uplašena onda je uradila pravu stvar, policija će sigurno razriješiti slučaj, ali ako glumi kao u onoj emisiji kada je govorila o osnovnoj školi i u kojoj nije postigla uspjeh đaka generacije i tako pravi predstavu onda je ona monstrum kome treba hospitalizacija – bila je iskrena Tamara koja dodaje:

– Činjenica je da je ona podvojena ličnost i da je godinama zarađivala od rijalitija, a sada ljude koji su učestvovali u istom smatra manje važnim. Kada je govorila o majčinstvu isticala je da je nikakva majka, a sada govori da je najbolja majka, tako da ne znamo šta je sljedeće – rekla je u jednom dahu Đurićeva kojoj nimalo je prija što je glavna tema medija kada su ovako ozbiljne stvari u pitanju.

Podsjetimo, sve je počelo kada je Jovana u svojoj emisiji potkačila Maju Marinković zato što je maznula dečka svojoj drugarici. Marinkovićeva joj nakon toga nije ostala dužna, a onda je krenuo haos.

ekskluziva.ba