Početna Rijaliti MIKI ĐURIČIĆ SAV NOVAC ULOŽIO U RENOVIRANJE KUĆE – SVE NOVO: Čekajte...

MIKI ĐURIČIĆ SAV NOVAC ULOŽIO U RENOVIRANJE KUĆE – SVE NOVO: Čekajte samo da vidite šta je uradio u dvorištu

Pčelar iz Kupinova nedavno je progovorio o pokretanju novog biznisa, a ujedno novac zarađen u rijalitiju ulaže u renoviranje kuće gde ostaje da živi njegov otac.

Miki Đuričić je odlučio da novac koji je zaradio u Zadruzi uloži za renoviranje očeve kuće u Kupinovu, a radovi u porodičnom domu su u toku. Kako unutra, tako i u dvorištu, gdje će sve biti kao novo. Iako se često polemisalo o Mikijevom odnosu sa ocem Mirkom, da su često u svađi, te da jedva da imaju neki odnos, Miki je za istakao da ništa od toga nije istina.

Toliko nam je loš odnos da sam mu sredio dvorište, krečim kuću. To se zezamo, Mirko je takav kakav je, svi ga gotive, mi smo dobri. Na svoju je ruku za neke stvari, ali ne bih bio ovde da smo u lošim odnosima – objasnio je Miki, a iako je otkrio da će se uskoro preseliti kod žene, o ocu neće prestati da brine, naročito jer je krajem januara ove godine imao moždani udar.

U njegovom viđenju stvari sve se promijenilo kada je prije šest godina izgubio majku Mirjanu, koju nije često viđao, što je ona sama tada pričala za medije. Nakon toga, trudio se da više vremena provodi kod kuće uz oca, našao je suprugu i ocu je podario unuku Dunju.

Nije nikome dužan da se pravda o troškovima i planovima. Hvala Bogu da je ovoga puta izabrao da pomogne porodici, a ne da prokocka sav novac. Fasadu su uradili prije nekoliko godina, a sada renovira unutrašnjost kuće. Sklonili su staru kapiju, srediće dvorište kompletno, kako bi sve bilo u tonu. Znate i sami koliko je sada skupo kupiti i jedna vrata, a kamoli opremiti ceo dom. Potrošio je više hiljada eura – govori izvor, piše Novi.

haber.ba