Početna Showbiz Jovana Jeremić: Maja Marinković je poslala koljača Velje Nevolje da mi prijeti

Jovana Jeremić: Maja Marinković je poslala koljača Velje Nevolje da mi prijeti

Smatram da svaka država mora da ima i intelektualke i ku*ve i starlete, ali svaka mora da zna gdje im je mjesto u sistemu pa da im se ne pobrkaju lončići. A ako se pobrkaju, tu je Jovana Jeremić da rasvijetli cijelu situaciju, rekla je

Na estradi u susjednoj Srbiji odvija se rat, koji će, kako stvari stoje, završiti na sudu.

Naime, srbijanska voditeljica Jovana Jeremić podigla je krivičnu prijavu protiv nepoznate osobe koja joj je poslala na desetine prijetećih poruka proteklih dana. A sve nakon sukoba srijaliti učesnicom Majom Marinković. Uvod u sukob bila je afera Marinković s Pecom Raspopovićem, kojeg je “preotela” od Aleksandre Subotić, za koju je tvrdila da joj je drugarica, i to najbolja.

Jeremić je dobila jezive prijetnje, a za portal “Avaza” je rekla:

Starlete će morat naučiti gdje im je mjesto
– Policija treba sve da utvrdi, ali jaznam šta je taj čovjek meni sve pisao. Ona je poslala Veljinog koljača (Velja Nevolja, op.a.) da meni prijeti jer nije mogla da se obračuna verbalnim putem sa mnom. Prosto, Maja nije naučila gdje je njeno mjesto u društvu. Tako da, otprilike, država će morati da je nauči.

Dodala je da se jeste uplašila.

– Na kukavički način je prijećeno meni i mom djetetu u Crnoj Gori. I to joj nikad neću oprostiti. Zato, od danas više ništa neće biti isto. Država nam je napredovala, ali je vrijeme da prosvijetlimo naše društvo. Što se tiče tih starleta, one će morati na nauče gdje im je mjesto u društvu i da nikada ne pomisle da one mogu da mafijaju u pravnoj državi, gdje vladaju država i zakon, već će znati gdje im je mjesto. Ja njih ne prezirem jer smatram da svaka država mora da ima i intelektualke i ku*ve i starlete, ali svaka mora da zna gdje im je mjesto u sistemu pa da im se ne pobrkaju lončići. A ako se pobrkaju, tu je Jovana Jeremić da rasvijetli cijelu situaciju – rekla je voditeljica.

Biti sponzoruša nije “kul”

Naglasila je da će se promijeniti i prostor u srbijanskim medijima koji se daje starletama.

– One više neće imati prostora kao što su imale ranije. Takvo je vrijeme došlo. Moramo malo da mijenjamo sistem vrijednosti da bi nam kao društvu bilo bolje. Imaju mnoge druge djevojke koje imaju šta da ponude. U svakom smislu. A, ako ne budem mogla da ih sklonim, a znam da ću uspjeti, i to ne fizički da ih sklonim kao što su one planirale mene… Neće više moći prikazivati da je “kul” biti sponzoruša, da je “kul” biti starleta… To nije “kul”, to je sramno. I nijedna djevojka ne treba da se ugleda na takve žene kao što je Maja Marinković – zaključila je Jovana Jeremić.

avaz.ba