Početna Rijaliti POS*REM SE NA VEZU DALILE I MENE! Filip Car bijesan, priznao zbog...

POS*REM SE NA VEZU DALILE I MENE! Filip Car bijesan, priznao zbog čega mu je bio zabranjen ulazak u Hrvatsku, a nije zbog silovanja

Filip Car, najkontroverziji učesnik “Zadruge 5”, u javnosti je označen kao neko ko je u sukobu sa zakonom, a mediji su brujali o zabrani zbog koje nije mogao da se vrati u rodnu Hrvatsku. Car je u par navrata ispričao neke verzije događaja zbog kojih mu je bilo zabranjeno da se vrati kući u Crkvenicu, a sada je otkrio pravi razlog.

Kako Car otkriva, revoltiran je zbog novinskih natpisa da ga juri albanska mafija, da je dužan novac, kao i da je silovatelj. On sada otkriva da iza sebe ima samo jedan sudski proces koji se završio kada je devojka koja je umešana u sve, dala izjavu pred tužilaštvom:

– Od jutros mi je pritisak na hiljadu, čitam sve i svašta i vi me zovete. Evo upravo čitam da me juri albanska mafija. Ovo nije normalno! A ja se spremam za Crkvenicu, idem sutra, samo sam još danas tu – počeo je Filip nervozno, a onda smo ga pitali kako se okončao proces u Hrvatskoj zbog kog mu je bio zabranjen ulazak i za šta je tačko bio optužen.

– Pisali su svašta, da sam silovatelj. To nije istina, ja sam imao policijsku prijavu koja je drugačije izrečena, smešna je u poređenju s onim što se pisalo. U policijskoj prijavi je pisalo da sam s maloletnicom i devojka je napravila ljubomornu scenu, tada sam imao 23 godine, a ona 17, ali mi smo već bili raskinuli. Ona me prijavila da sam je zatvarao, a samo jer sam našao drugu devojku zbog koje je ova bila ljubomorna – u jednom dahu priznao je Filip i dodao:- Oko toga se digla bura kao da sam silovatelj. Ta devojka je tokom mog učešća u rijalitiju sama došla i ispričala istinu. Ona je odgovarala za to za šta me je optužila, a samo je htela da me rastavi od nove devojke- objasnio je Filip.

O tome da nema sreće sa ženama potvrđuje i odnos sa Dalilom Dragojević s kojom je bio u vezi 10 meseci tokom trajanja “Zadruge 5”. O ovoj vezi koju su okončali, Filip nema ništa lepo da kaže:

– Slobodno napiši da sam rekao: “Poserem se na vezu Dalile i mene”! Ne viđam se sa Dalilom, ne čujem i ne dopisujem, jer ja sve radim javno. Da se dopisujem sa njom, bio bih sa njom i u vezi – izričit je Car kog smo pitali i da li ima novu devojku, a on je okrenuo na šalu:

– Imam, u subotu se ženim u Novom Sadu. Mesec dana smo u vezi, Rumunka je, a kum je Zola – izjavio je Filip koji je, po svemu sudeći, prošao sito i rešeto sa ženama pa se nervira i što je u celoj priči ispao najveći negativac.

– Ja bih voleo da je sve neko režirao, i sad bih voleo da mi neko da neku dobru ulogu pošto sam sve vreme glavni negativac- razočaran je Car koji sada ima malo planova, a onaj najsigurniji je da se ponovo vraća u Crkvenicu:

– Idem kući, u Crkvenicu, to je plan. Nisam zaradio ne znam kakve pare u “Zadruzi”, ali možda će biti dovoljno da započnem neki posao. Nisam razočaran zbog plasmana u “Zadruzi” koliko sam razočaran kako me ljudi doživljavaju. To je strašno – kaže Car kog smo pitali da li hoće da kaže da nije dobro predstavljen u rijalitiju i da postoji nešto što nismo videli:

– Ma ne, tamo ne može ništa da se sakrije. To je to, sve se videlo kako jeste- kaže Filip kog smo pitali i da li su Stefan Karić i Marijana Zonjić uspeli da imaju vezu u rijalitiju koju su sakrili:

– Te priče da su Stefan Karić i Marijana Zonjić imali nešto, ja da vam kažem, to nema šanse. Ako su uspeli da urade nešto, a da se ne vidi, svaka im čast. Vi tamo i kada pronađete neki štek, režija to otkrije odmah i to vam zatvore. To vam tvrdim. Ima jedan deo kod garaže gde možete malo nešto sakriti, ali čim se kamera okrene, sve se vidi – obajsnio je Filip.

kurir.rs/informer.rs