Početna Rijaliti POBJEDNIK ”ZADRUGE 5” PREDVIDIO AFERU! Dejan Dragojević Maji spomenuo Sandru i Pecu,...

POBJEDNIK ”ZADRUGE 5” PREDVIDIO AFERU! Dejan Dragojević Maji spomenuo Sandru i Pecu, ona kao iz topa: Baš sam skoro spavala kod njih… Šok! (VIDEO)

Skandal afera koja i dalje trese javnost izgleda da je mogla da se predvidi.

Nedavno je Pink.rs razotkrio aferu Maje Marinković sa mušem Sandre Subotić, Pecom Raspopovićem. Od tad oni se više ne kriju, već uživaju na zajedničkom letovanju u Crnoj Gori.

Korisnici društvenih mreža iskopali su jedan od snimaka iz rijalitija “Zadruga” kada je Dejan Dragojević u jednom razgovoru spomenuo kako Maja nije osoba od poverenja i u dao primer njene drugarice Sandre i muža Pece. U videu ispod možete čuti o čemu je reč.

Zamisli dođe Majina drugarica, evo na primer druži se sa Subotićkom. I Subotićkin momak, muž, Peca i ona kažu “Ajde je l bi nam pričuvala kuću, daću ti ključ” – počeo je Dragojević.
Jao Deki, praviš poređenje stvarno koje nema veze sa životom – ubacila se Maja.
A u kući svega i kaže ona “Sad ću ja da zovem mog momka” i on dođe sa fantomkom, kao sa Zadrugovizije, tu se vidi kakvi su ljudi. Ko će njoj da poveri bilo šta – nastavio je Dejan.
Baš sam skoro spavala kod njih, pozdrav za Sandru i Pecu – dodala je Marinkovićeva.

Dejan je govorio o nekim drugim stvarima, ali je činjenica da je bio baš blizu scenariju koji se dogodio nekoliko meseci kasnije.

pink.rs