Početna Rijaliti U tu rupu nije ubacio samo onaj ko nije htio: Jovana Jeremić...

U tu rupu nije ubacio samo onaj ko nije htio: Jovana Jeremić žestoko odbrusila Maji Marinković, neće joj biti dobro kada bude čula!

Bivša zadrugarka Maja Marinković u žiži je skandala kada je ozvaničila vezu sa bivšim mužem svoje prijateljice, isto bivše rijaliti učesnice Aleksandre Subotić.

O njenom potezu, da zavede muža Aleksandre Subotić, govorila je i voditeljka Jovana Jeremić, i rekla da je “pala u njenim očima”, kao i da su žene “ljubavnice zbog para, automobila i frustracije”. Međutim, ove riječi su povrijedile Maju, pa je ona na svom Instagram profilu žestoko isprozivala voditeljku.

“Poštovanje dame i gospodo, ukoliko želite da vam pod bude perfektno čist, možete kontaktirati Jovanu Jermeić, koja uredno čisti podove po studiju. Pored nje, čistačice vam nisu potrebne. Kako neko kaže “ekstremno moćniji” ne znam da li to misle kada ih zavedu svjetla velikoga grada, kada iz rupe dođu na najgledaniju televiziju, a onda istu ne poštuju brukajući ih svojom pojavom. Poručila bih: Jovana draga, to ti nisu Parovi. Navikla je da bude cirkuzantkinja tamo, pa misli i ovdje je tako, malo se zavozala”, napisala je Maja na svom Instagramu.

Tim povodom za Espreso se oglasila i Jovana koja je odgovorila Maji na prozivku:

“Ja sam došla sa nacionalne frekvencije na osnovu svog rada i svojih rezultata, a Maja iz rupe u koju nije ubacio samo onaj ko nije htio. Kad smo kod rupa, toliko, pozdrav iz džakuzija”, rekla je Jovana za Espreso i to uz smijeh, pa možemo da vidimo da je ovo uopšte nije pogodilo!

ekskluziva.ba