Početna Rijaliti Maja Marinković napravila skandal u hotelu: Urlala na njih, Peca morao da...

Maja Marinković napravila skandal u hotelu: Urlala na njih, Peca morao da se izvini u njeno ime! Bahaćenju se ne nazire kraj!

Posjetioci luksuznog hotela u kojem su odsjeli Petar Peca Raspopović i Maja Marinković za Kurir su ispričali da je njihovo ponašanje na bazenima u okviru kompleksa bilo krajnje bahato.

– Maja se kreveljila sve vrijeme i privlačila pažnju. Naručivali je piće za pićem i dozivala je osoblje kao da je ona jedini gost. Više od sat vremena snimala se i slikala, a kada su joj djeca koja su bila smještena na ležaljkama pored ušla u kadar počela je da viče na njihovu majku da ih nije vaspitala i da nije trebala da ih rađa ako ne može da ih čuva. Tada je njen dečko prišao roditeljima i izvinio se, a njoj je nešto šaputao na uho – priča očevidac događaja i otkriva kako su se stvari kasnije odvijale:

– Njen dečko je poslao turu pića za roditelje i sokove za djecu i tako je izgladio problem. Imala sam utisak da on pokušava da ne privlači pažnju dok se ona trudila da ih što više ljudi vidi. Maja se slikala još neko vrijeme, a onda su otišli – zaključila je jedna od gošći ovog hotela.

ekskluziva.ba