Početna Rijaliti Jovana, draga, nisu ti ovo Parovi da budeš cirkuzantkinja: Maja Marinković urniše...

Jovana, draga, nisu ti ovo Parovi da budeš cirkuzantkinja: Maja Marinković urniše voditeljku, objavila njenu fotku iz programa!

Starleta Maja Marinović ne prestaje da vrijeđa voditeljku Jovanu Jeremić otkako je njenu preljubu Jovana okarakterisala kao nemoralan čin.

Maji, koja je izdala najbolju drugaricu Aleksandru Subotić i “smuvala” njenog partnera Pecu, nije se dopalo šta Jovana priča o njoj. Marinkovićeva je sada objavila Jovaninu fotografiju iz programa i napisala joj uvredljivu poruku na Instagramu.

“Poštovanje dame i gospodo, ukoliko želite da vam pod bude perfektno čist, možete kontaktirati Jovanu Jeremić, koja uredno čisti podove po studiju. Pored nje, čistačice vam uopšte nisu ni potrebne. Kako neko kaže “ekstremno moćniji”, ne znam da li to misle kada ih zavedu svjetla velikoga grada, kada iz rupe dođu na najgledaniju televiziju, a onda istu ne poštuju, brukajući ih svojom pojavom, pa bih joj poručila: Jovana, draga, to ti nisu “Parovi”. Navikla je tamo da bude cirkuzantkinja, pa misli ovdje je tako, malo si se zavozala”, napisala je Maja.

– Maja mora da shvati da se ne hvata u koštac sa ljudima koji su ekstremno moćniji od nje u svakom pogledu, a prije svega retorički i da kao sistem u borbi protiv svog protivnika ne treba da koristi laž, jer to može skupo da je košta. Ispada smiješna – pričala je voditeljka o Maji nedavno.

 

ekskluziva.ba