Početna Rijaliti JOŠ JEDNA BRUTALNA PORUKA! Dalila se oglasila nakon Carevog dolaska u emisiju,...

JOŠ JEDNA BRUTALNA PORUKA! Dalila se oglasila nakon Carevog dolaska u emisiju, pa svojim potezom zbunila javnost! (FOTO)

Nije mogla da prećuti!

Filip Car večeras gostuje sa Anom Jovanović i Sanjom Grujić u emisiji “Narod pita”. Iako je kasnio, čim je došao istakao je da je energija mnigo bolja, nego kad je pre dva dana na istom mestu sedeo sa bivšom devojkom, Dalilom Dragojević.

Dalila se već jednom oglasila preko svog Instagram profila, dok su je je Ana i Sanja prozivale u emisiji, a sad je usledila još jedna poruka nakon što ju je i Car spomenuo.

Naime, ona u bila u kolima sa Marijanom Zonjić, krenule su do restorana brze hrane, a Dalile je snimala pesmu od Seke Aleksić “Folirant” i prstima pravila pokrete kao da nešto odguruje od sebe.

Nakon ove pesme usledio je još jedan Sekin hit, ali je ovog puta u pitanju bila pesma “Sahara”. Da li se ovim rečima Dalila obratila Caru zbog svega što se dešava u emisiji, ostaje da saznamo.

Ponovila bih istu grešku, da mu na vrata sad pozvonim… Svi me vide kao grešnu, srce zabranjenog voli – pevušila je Dalila i snimala sa u kolima.

pink.rs