Početna Rijaliti ‘TI BIRAŠ, OD MENE DOSTA!’ Poslije Dejanove navodne prevare, oglasila se Aleks...

‘TI BIRAŠ, OD MENE DOSTA!’ Poslije Dejanove navodne prevare, oglasila se Aleks Nikolić – evo šta je poručila nakon skandala u Budvi! (FOTO)

Drama!

Nakon što se u javnosti pojavila informacija da je pobednik “Zadruge 5”, Dejan Dragojević, navodno prevario devojku Aleksandru Nikolić na Crnogorskom primorju, bivša zadrugarka se oglasila na društvenoj mreži Instagram zanimljivom porukom, te sve bacila u rebus.

Naime, iako nije poznato da li je i sama saznala za navodnu prevaru o kojoj ne prestaje da se bruji, Aleks se u toku noći oglasila na svom Instagram profilu i zaintrigirala javnost misaonom rečenicom.

Ništa što je loše nema moć, ako mu je ti ne daš svojom reakcijom. Ti biraš! Od mene dosta… Laku noć – napisala je ona.

Podsetimo, Dejan Dragojević je nedavno bez Aleksandre napustio Srbiju i krenuo put Crne Gore zajedno sa bratom Davidom. Kako je rekao za naš portal, njih dvojica će ostati tamo nekoliko dana, a korisnik društvene mreže Instagram prozvao je Dejana da je tokom izlaska prevario svoju devojku.

Fuj, gade jedan! Četiri ku*ve sede sa tobom u separeu, već prvi dan si Aleksandru prevario, ima nas koji smo još u klubu. Je l’ to hvala Aleksandri, gade jedan – glasio je komentar na društvenoj mreži Instagram ispod Dejanove objave.

pink.rs