Početna Rijaliti “NEKIMA NI OPIJATI NI ‘ONA STVAR’ NISU DOVOLJNI…” Jovana Jeremić brutalno spustila...

“NEKIMA NI OPIJATI NI ‘ONA STVAR’ NISU DOVOLJNI…” Jovana Jeremić brutalno spustila Maju Marinković

Bivša zadrugarka Maja Marinković u žiži je skandala kada je ozvaničila vezu sa bivšim mužem svoje prijateljice, isto bivše rijaliti učesnice Aleksandre Subotić. Mnogi su se podelili i izabrali strane, ali Marinkovićeva je od tada jedna od najkomentarisanijih tema na estradi.

O njenom potezu, da zavede muža Aleksandre Subotić, govorila je i voditeljka Jovana Jeremić, i rekla da je “pala u njenim očima”, kao i da su žene “ljubavnice zbog para, automobila i frustracije”.

Maja često objavljuje fotografije sa Pecom sa letovanja na kojem se nalaze, a sada je rešila da se obrati Jovani Jeremić, zbog njenog komentara.

– Najpoštenijoj i najperverznijoj voditeljki Jovani Jeremić koju mnogo volim, želim brz oporavak iz bolnice, da se što pre oporavi od prevelike doze opojnih sredstava – napisala je Maja uz emotikone koji plaču od smeha, i pesmu od Seke Aleksić “Zakuni se u kurvu”.

Tim povodom kontaktirali smo voditeljku, koja je imala šta da kaže, pa je za SrbijaDanas.com žestoko uzvratila Marinkovićevoj i zapretila tužbom:

– Ne bih uopšte to dalje komentarisala u smislu ulaženja u problematiku sa Majom Marinković iz razloga što je to kompletna laž i što Maja zbog toga može apsolutno da bude tužena, jer je iznela kompletnu neistinu vezano za opojna sredstva. Za mene se zna ko sam i šta sam, ja nisam kao ona. Maja se naljutila jer sam ja njen čin otimanja muž drugarici maksimalno osudila kao krajnje nemoralan, što i dalje stojim iza toga. Maja je pala u mojim očima, ona je krajnje nemoralna osoba i ja stojim iza toga. – rekla je Jovana, pa dodala:

– Maja mora da shvati da se ne hvata u koštac sa ljudima koji su ekstremno moćniji od nje u svakom pogledu, a pre svega retorički i da kao sistem u borbi protiv svog protivnika ne treba da koristi laž, jer to može skupo da je košta. Ispada smešna – žestoko je uzvratila Jovana, pa se osvrnula na navode Maje Marinković da voditeljka koristi opojna sredstva:

– Ona kreće od sebe, ako ona koristi te supstance, to ne znači da svi mi koristimo. Nekima je dovoljna samo knjiga da bi bili superinteligentni i hiperaktivni na televiziji, a nekima ni kokain ni ona stvar nisu dovoljni da briljiraju, pa se upropaste kao što je ona upropastila samu sebe svojim postupcima, što u Zadruzi, što posle nje – zaključila je voditeljka.

srbijadanas.com