Početna Rijaliti Dejan uživo otkrio da li je prevario Aleks: Dragojević krivi Davida za...

Dejan uživo otkrio da li je prevario Aleks: Dragojević krivi Davida za sve, a onda opleo po Dalili! Ovo bi tražio od policije!

Dejan i David Dragojević uživaju u Crnoj Gori, a sada su se uključili u emisiju uživo i progovorili o tome kako se provode i da li je prevario Aleksandru.

– Uživamo na suncu, što se tiče našeg izlaska, čudno je to. I dalje se opuštam – rekao je Dejan.

– Ja sam uvijek opušten, prelijepo mi je, sad mi je još ljepše. Zajedno smo došli na putovanje, da iskoristimo tih par dana. On se vraća nazad, ja ostajem duže. On je malo stegnut – dodao je David u emisiji “Premijera-vikend specijal”.

– Ja ne smijem da skinem majicu pored njega i njegovih drugara, imam šlaufe, ja jedem picu, oni jedu rižu i bijelo meso – dodao je Dejan.

– Dejane, kako izgleda dan sa njim, da li postoje neke uspomene kojih se sjećaš? – pitao je Nemanja.

– Izlazak sa Davidom je toliko jak, da na portalima grmi. Bude nas puno, dođu djevojke sa strane i prepišu ih meni. Izlazak sa Davidom mi je napravio problem – rekao je Dejan.

– Dejan nije takav, cijelo veče se kuckao sa Aleksandrom, sam je bio sa mojim drugarima. Tu je deset muškaraca, dođu djevojke, kakve veze to ima sa Dejanom? – dodao je David.

– Aleks nije sa vama na ljetovanju – dodao je Nemanja.

– Nije ovo ljetovanje, Davidu je ovo druga kuća. Mi nismo raskinuli, nismo u svađi – rekao je Dejan.

– Ja sam sinoć pričao sa Aleks, sviđa mi se kako se ponašaju, pričaju sve jedno drugom, stvarno mogu da kažem da nema tu nekih kompleksa. Baš su onako kako treba, ide kao po loju – dodao je David.

– Da li je zadovoljna Biljana novom snajkom? – pitao je reporter.

– Baba je baš zavoljela, sede i pričaju, baba je tjera da jede čokolade, torte, nemamo nesuglasice nikakve. Komentare što pišu, komentari ko komentari. Nemamo ni svađe, ni rasprave. Došao sam ovdje, nisam sa Davidom izlazio dugo, rekao sam da moram sa porodicom da provedem vrijeme. Jedna stvar ne izbacuje drugu. Dolazi mi familija iz Amerike ovdje, pa ćemo Aleks i ja ovdje dva dana, pa idemo u Egipat. Planiramo neku destinaciju gdje nema toliko naših ljudi. Ovdje kad idem, stavim šekir na glavu – rekao je Dejan.

– Ne možemo da dođemo do destinacije, ljude naprave obruč oko njega, hoće da se slikaju. Ja sam toliko dugo čekao ovdje, tu je junac mali, sve je kao prije, kao da se ništa nije desilo, kao da smo prespavali i probudili se iz kome – rekao je David.

– Zadruga nas je ispasila, kao da sam udahnuo novi život. Strah me je, previše je dobrih i lijepih stvari oko mene – istakao je Dejan.

– Da li te je Dalila zvala i pitala šta želiš iz kuće? Da li si gledao klip kad se vraća ona u kuću? – pitao je Nemanja.

– Ne, ne može da me nazove, blokirao sam je svuda, čak bih u policiji tražio distancu od 100 metara. Ja ne želim ništa iz te kuće, samo taj auto. Tedi ide za Bosnu, izvadili smo mu pasoš, može da se vrati nazad. Nisam gledao, bacao bih fore, ali neću kad je ta tema. Ne interesuje me, gledam da izbjegavam sve što se toga tiče. Nedostaje mi Aleks, non-stop se čujemo, 24 sata, stalno se zovemo na video-poziv. Što se mene tiče, volio bih da je uvijek pored mene – rekao je Dejan.

ekskluziva.ba