Početna Rijaliti Ovako sad izgleda kuća u Šepku gdje je Dalila živjela s Dejanom!...

Ovako sad izgleda kuća u Šepku gdje je Dalila živjela s Dejanom! Ona pokazala dom: Ne mogu da opišem emociju!

Dalila Dragojević, nakon teških deset mjeseci, stigla je u svoj porodični dom i prvi put nakon toliko vremena zagrlila svog oca za kojim je najviše patila tokom boravka u Bijeloj kući.

Bivša zadrugarka, koja je osvojila visoko drugo mjesto u “Zadruzi”, sa sobom je kao podršku povela i svoju drugaricu Marijanu Zonjić, za koju je istakla da joj je najveći prijatelj nakon svega što joj se izdešavalo.

Dalila je otkrila svoje prve utiske nakon ulaska u kuću i prvog susreta sa Husom Mujićem koji je željno iščekivala sve vrijeme, ali i pokazala prizore iz svog doma u koji je kročila sa suzama u očima.

– Uf… Osjećam se jako čudno, nije mi bilo svejedno kada sam se približavala kući. Ne mogu da opišem tu emociju koju sam osjetila. Sama ta vrata kada su se otvorila i kada sam ga ugledala, taj miris kuće. Sve me je to dotaklo. Kada sam ušla u kuću, sve je na svom mjestu bilo, sve je očišćeno i mirisno… Jednostavno, ne mogu da vjerujem da sam ovdje, ovo mi je sve nestvarno sada. Sve kako sam ostavila odlaskom u rijaliti, tako sam sve i našla… To je sve što mogu da kažem – govorila je Dalila kroz suze.

ekskluziva.ba