Početna Rijaliti Maja Marinković sumnja da je trudna: Izabrali skandalozno ime za bebu, svi...

Maja Marinković sumnja da je trudna: Izabrali skandalozno ime za bebu, svi u šoku, a Peca brutalan prema bivšoj!

Maja Marinković diže prašinu gdje god da se pojavi. Tako je bilo i za proslavu rođendana njene najbolje drugarice, Tijane Ajfon gdje su sve oči bile uprte upravo u Maju zbog afere sa Pecom zvanim Vijagra, bivšim partnerom Aleksandre Subotić koja mu je rodila sina.

Ona se vratila u Crnu Goru, a rijaliti zvijezdu je na aerodromu u Tivtu dočekao dečko, a potom su se zajedno uputili u njegovu kuću u Utjehi.

– Mislim da sam zatrudnila jer Peca i ja nismo pazili… Danima imam mučnine, kasni mi… Oboje bismo voljeli da dobijemo sina! Uostalom, Peca pravi samo mušku djecu i mislim da ni ovog puta nije “omanuo” – priča Maja za Informer i dodaje da je odlijepila za biznismenom:

– Srećna sam i ispunjena sa Pecom! Ovo što imam sa njim za mene je nešto novo, drugačije i bolje od svega što sam imala ranije. Peca mi se mnogo sviđa, dopada mi se njegova energija, ma sve volim kod njega!

Maja je sigurna da se njoj ne može desiti ista sudbina kao njenoj bivšoj drugarici Aleksandri Subotić.

– Ne plašim se da će me Peca prevariti, sigurna sam u našu ljubav. Kako mene neko može da prevari kad ovako izgledam?! Žao mi je Aleksandre što je sve ovako ispalo… Ma nisam ja njima ništa pokvarila. Kako mogu da pokvarim nešto što je već bilo pokvareno?! Ne mislim da je u redu jer smo bile bliske, ali Peca i ja nismo mogli protiv svojih emocija…

– Volio bih da mi Maja rodi sina! Daćemo mu ime Karađorđe, pošto me taj čovjek stalno spominje – priča biznismen aludirajući na svog bivšeg tasta Karađorđa Subotića.

Zaljubljeni par planira da se skući u Beogradu.

– Odlučio sam da se preselim iz Novog Sada. Maja i ja živjećemo u Beogradu na vodi. Kupiću dupleks za nas i naše dijete – kaže biznismen i javno poručuje bivšoj partnerki Aleksandri da i ona nađe što prije dečka:

– Želim Aleksandri svu sreću, neka i ona nađe nekog ko će je voljeti kao ja Maju i neka nas pusti da uživamo. Nemam kontakt sa njom… Mogla je da bude sa mnom u prijateljskim odnosima, ali sama je kriva što ne pričamo. Rekao sam joj da će dobiti stan i da ću novčano obezbijediti djecu i to je to od mene!

ekskluziva.ba