Početna Rijaliti ‘IMAM ŽELJU DA SE ČUJEM SA DEJANOM!’ Huso Mujić nije mogao da...

‘IMAM ŽELJU DA SE ČUJEM SA DEJANOM!’ Huso Mujić nije mogao da zaustavi suze nakon emotivnog susreta sa Dalilom, pa otkrio da li joj je oprostio

Prvi susret posle godinu dana!

Dalila Dragojević stigla je u rodno selo Šepak, gde joj živi otac Huso Mujić, koji za medije kaže da je njihov prvi susret protekao jako emotivno, a dotakao se i bivšeg zeta Dejana Dragojevića, kao i Filipa Cara.

Dobro, radosno i žalosno, suza je bilo, jako emotivan trenutak. Znao sam da će doći – rekao je Huso na početku razgovora, te smo ga pitali da li je i dalje ljut na ćerku.

U kakvom odnosu može otac da bude sa svojom ćerkom? Dobro je sve. Šta da radimo. Sve smo ostavili iza nas. Šta se desi, to se ne može popraviti, ne može se vratiti – iskren je Mujić i ističe da bi voleo da stupi u kontakt sa Dejanom.

Imam želju, ali nemam njegov kontakt. Rekao je svoje, želim mu sve najbolje. Nema potrebe da se ljutim na njega, takva je situacija. Možda se nekada vidimo i čujemo, svet je mali – istakao je Huso i stavio tačku na priču o raspodeli imovine:

Rekao sam njima dvoma da se dogovre oko kuće, tako će ostati.
Poznato je od početka da Dalilin otac nije imao reči hvale za njenog sada bivšeg momka Cara, a sada kaže da se nada da će je poslušati pri sledećem izboru emotivnog partnera.

Nikada neću podržati tu vezu. Ako voli babu, treba da posluša neke stvari – zaključio je Huso.

pink.rs