Početna Rijaliti Dalila pala ocu u zagrljaj! Huso ne može da je pusti, Dragojevićka...

Dalila pala ocu u zagrljaj! Huso ne može da je pusti, Dragojevićka grca u suzama! (VIDEO)

Dalila Dragojević i Huso Mujić u suzama.

Dalila Dragojević stigla je večeras u Šepak nakon deset meseci provedenih u rijalitiju ”Zadruga 5”. Ona je sa Marijanom Zonjić stigla u kuću koju su ona i njen bivši suprug Dejan Dragojević zajedno sagradili, a u njoj ih je čekao njen otac Huso Mujić. Njihov emotivni susret zabeležio je portal Republika.

Naime, prvi susret oca i ćerke prošao je emotivno. Kada je ugledala svog oca, Dalila mu je pala u zagrljaj, a on ju je čvrsto držao i ljubio, jedva se odvojivši od nje, dok je ona ronila suze.

Pre nego što je Dalila stigla iz Beograda njen otac nije krio da ima tremu jer će konačno ugledati svoju mezimicu, pa su ga komšije hrabrile u lokalu koji se nalazi u dvorištu kuće.Kako bi sve lakše podneo, Huso je palio cigaretu za cigaretom dok Dalila nije stigla, a kad su se smestili u kuću, ona se uredno javila komšijama, a onda su seli da se pošteno ispričaju i sumiraju utiske.

Kad je Dragojevićka stigla susedi su dobacivali da im je drago što je došla, a prva komšinica je rekla da se ne obazire na ružne komentare ljudi koji su pratili rijaliti.

Podsetimo, Dalila je u rijaliti ušla kao udata za Dejana Dragojevića, ali se tokom boravka u Beloj kući zaljubila u Filipa Cara i vođena emocijama mu se prepustila, verujući da je to prava ljubav, te ostavila supruga i upustila se u novu ljubav bez obzira na osude javnosti. Po izlasku iz rijalitija raskinula je i sa Filipom.

republika.rs