Početna Rijaliti TEK ŠTO JE RASKINULA S FILIPOM: Dalila se sastala s njim ,...

TEK ŠTO JE RASKINULA S FILIPOM: Dalila se sastala s njim , osmijeh od uha do uha – čekajte da vidite o kome se radi (FOTO)

Iako je njihova ljubav obilježila nedavno okončanu petu sezonu rijaliti šou-programa “Zadruga”, Dalila Dragojević i Filip Car su doneli odluku da stave tačku na svoju vezu po napuštanju imanja u Šimanovcima.

Njih dvoje su, podsetimo, porazgovarali i mirnim putem doneli odluku da se svako od njih posveti svojoj porodici i “razbistri glavu”, te se Filip uputio u Hrvatsku, gdje se odmah sastao sa majkom i sestrom.

Sa druge strane, Dalila još uvijek nije otišla u Bosnu i Hercegovinu, te je danas primijećena u jednom tržnom centru sa nekadašnjim zadrugarima Marijanom Zonjić i Matejom Matijevićem.

– Pogledajte vi tu ekipicu – poručila je Dragojevićka uz široki osmijeh putem društvenih mreža.

Drugoplasirana zadrugarka je, podsetimo, dosad u više navrata viđena sa Marijanom, dok je ovo prvi put da se sastaje sa Matejom koji je, podsjetimo, po završetku rijalitija stavio tačku na ljubavnu priču sa Minom Vrbaški, ali su, ipak, snimili duet koji bi uskoro trebalo da predstave javnosti.

novi.ba