Početna Showbiz Stoka objavio fotku sa suprugom koju ne viđamo često, evo kako izgleda...

Stoka objavio fotku sa suprugom koju ne viđamo često, evo kako izgleda ljepotica zbog koje je ostavio buran život

Marin Ivanović Stoka i njegova supruga Jasna u braku su od 2018. godine, no lijepa brineta u javnosti se ne pojavljuje tako često.

Domaći reper Marin Ivanović Stoka podigao je temperaturu društvenih mreža, i to nakon što je na profilu na Instagramu objavio fotografiju svoje supruge Jasne Ivanović, koju ne viđamo tako često.

“Moja morska vila”, napisao je kratko uz fotografiju na kojoj Jasna pozira u crvenom bikiniju i pokazuje savršenu formu, a uskoro su se u komentarima zaredali i komplimenti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marin Ivanovic-Stole (@stokamc)

Jasna se aktivno bavi fitnessom već neko vrijeme, pa nije ni čudo što se može pohvaliti tijelom na kojem joj mnoge žene mogu pozavidjeti.

Par se vjenčao 2018. godine na intimnoj ceremoniji, nakon što je godinu dana bio u vezi.

“Ona je prekrasna, puno se smijemo, idemo zajedno na vjeronauk. Lijepo nam je, imamo zreli, lijepi odnos. Ona je vrlo konkretna žena koja ne dopušta propuste i to me veseli”, izjavio je Stoka jednom prilikom.

Iza Marina je buran dio života koji je obilježila ovisnost, no nakon izlaska iz komune spas je pronašao u vjeri, ali i Jasni, koja se ne voli eksponirati i detalje privatnog života čuva za sebe.

“Velika mi je potpora i velika kritičarka, vjerujem joj i odlično se nadopunjujemo”, izjavio je tada Stoka.

dnevnik.hr