Početna Rijaliti Od 7. godine pijem terapiju, nosio sam je u Zadrugu: Niko nije...

Od 7. godine pijem terapiju, nosio sam je u Zadrugu: Niko nije imao pojma sa kojom bolešću se bori Mateja!

Bivši zadrugar Mateja Matijević progovorio je o zdravstvenom problemu sa kojim se godinama suočava. Kako sam ističe, prepisana mu je terapija koje mora doživotno da se pridržava.

– Ja sam u sedmoj godini života dobio prve naznake nečega čudnog. Prvo smo mislili da sam prehlađen jer sam non stop išao u toalet, međutim, onda sam na svakih 10, 15 minuta počeo da pijem vodu, mokrio sam noću u krevet, ali tada sam već imao sedam godina, nisam bio mali da bi se to dešavalo. Otišao sam na Institut za majku i dijete gdje mi je ustanovljen problem koji je uzrokovao benigni tumor na mozgu na hipofizi koji blokira njen rad – počinje svoju priču Matija i dodaje:

– Ja sada kod sebe imam tu svoju terapiju koju sam koristio i u Zadruzi. Ja do kraja života na svakih osam sati moram da pijem po jednu hormonsku tabletu koja mi vraća organizam u normalno funkcionisanje. To su možda i neke stvari zbog kojih ja i nisam smio da uđem u rijaliti jer ne smijem da se nerviram, ne smijem da imam stres jer je meni neki stres prouzrokovao taj problem. Ja se nikada nisam konsultovao sa svojim ljekarom da li smijem da uđem u rijaliti, tek sad tokom pete sezone kada sam izašao na kratko jer sam imao povišen pritisak rečeno mi je da ne smijem da budem tamo jer moram da imam raznovrsnu ishranu – kaže Matijević i otkriva kako je njegova porodica reagovala kada je saznala da ima tumor na mozgu:

– Naravno da je cijeli taj period svima teško pao, nije mi taj period mog djetinjstva u lijepom sjećanju. Prvo nisu znali šta mi je, potom su mi radili razna neka ispitivanja dok nismo uspostavili redovnu terapiju koju pijem evo već 18 godina – zaključio je bivši zadrugar u emisiji “Pretres”.

ekskluziva.ba