Početna Rijaliti Dejan šokirao izjavom koju je uputio gledateljki: Dobra si za Zorana Marjanovića,...

Dejan šokirao izjavom koju je uputio gledateljki: Dobra si za Zorana Marjanovića, da malo trčiš nasipom! (Video)

Prošle noći Dejan Dragojević imao je žestok duel sa gledateljkom emisije ,,Zadruga – Narod pita”, a tom prilikom, tokom rasprave uputio joj je nikad monstruoznije riječi.

Naime, dok je gledateljka iznosila svoje mišljenje o njegovom učešću u rijalitiju, koje mu se nije svidjelo, on ju je sve vrijeme prekidao, a onda joj je uputio riječi zbog kojih je nastao muk u studiju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jully Pandora (@jully_pandora3)

Naime, gledateljka je iznijela mišljenje da su Dejan i njegova i dalje zakonska supruga Dalila Dragojević stvoreni jedno za drugo, a onda joj je on uputio riječi da je ona spremna za Zorana Marjanovića, aludirajući na tragediju koju je doživjela pjevačica Jelena Marjanović na nasipu u Borči.

– Pa i ti si dobra za Zorana Marjanović, vi biste bili idealan par, tebra, malo odeš tamo, trčiš nasipom – izjavio je Dejan.

Klip koji možete pogledati u početku članka, postao je viralan, a komentari koji su se nizali će vas šokirati. Gledaoci su se razočarali jer su na kraju oni bili ti koji su Dejana doveli do prvog mjesta, a sada je izgleda pokazao svoje pravo lice u emisiji.

ekskluziva.ba