Početna Rijaliti ALEKS OTKRILA PRAVO LICE BILJANE DRAGOJEVIĆ: Ovako se ponašala Dejanova mama kad...

ALEKS OTKRILA PRAVO LICE BILJANE DRAGOJEVIĆ: Ovako se ponašala Dejanova mama kad joj je bila gost u Veterniku!

Bivša učesnica rijalitija Aleksandra Nikolić otkrila je svoje utiske posete Dragojevićima u Veterniku, kao i da li se slaže sa Dalilom Dragojević kada su u pitanju osobine Dejanove majke Biljane Dragojević.

Bila si u Veterniku, kako ti se čini svekrva i kako si se provela?

– Fenomenalno. Provela sam se super, kao da sam tamo sto godina. Svi su fini, prema meni su bili super. Svekrva je odlična, nemam zamerku.

Pošto je Dalila pričala loše za Dragojeviće, kakvi su tvoji utisci i da li se slažeš sa time?

– Što se mene tiče, ja sam tamo bila dan, dva i nisam imala nijednu neprijatnu situaciju, čak šta više, stvarno su se trudili da se osetim što prijatnije. Tako da, nemam ništa loše da kažemn za Bilju. Sad, šta je ona pričala i kakav je njihov odnos bio, bilo, pa prošlo. Ne pričamo o prošlosti, pričamo samo o sadašnjosti i budućnosti.

Kako ti se čine David i baka?

– David je super, išli smo čak i na klopu Dejan, on i ja. Super je, pozitivan, stvarno sve najbolje imam da kažem i o njemu. Divan dečko! Kažem generalno, divna jedna porodica… E, baka Rozalinda (smeh), preslatka je. Sva je nekako sređena, sa torbicom. Preslatka je, fina, kulturna i lepa, ona mi je i najslađa.

Pošto ste izašli iz rijalitija, kako ti izgleda tvoj i Dejanov odnos? Da li misliš da možete da uspete na duge staze?

– Nema pritiska, da. Uvek su tu neki komentari, više kod mene, nego kod njega. Sada kada pogledam, Dejan i ja super funkcionišemo, pokačimo se i mi oko nekih stvari, ali to nije ništa preterano bitno. U principu, to je više zbog njegove nervoze, jer je zauzet i više ne zna gde će. Otom potom, malo mi je bilo čudno prvih dan, dva, jer smo navikli na onaj tamo prostor u “Zadruzi”. Nekako, kao da smo se tek smuvali ili da se tek muvamo. Za sada je sve dobro i ulazimo u “štos”.

Kada je reč o aferi Maje Marinković i Pece Raspopovića, šta ti misliš o tome?

– Rekla sam, ne bih ja tu nešto preterano komentarisala. Zato što, nisam bila tu, drugo, ružno je, ako su njih dve bile drugarice, opet Aleksandra ima dete sa tim čovekom. Kada me već svi pitaju, uvek kažem da je ružan postupak, ne ulazim u detalje.

kurir.rs