Početna Rijaliti Zakazano krštenje Dejana Dragojevića: Lepi Mića će mu biti kum, svetom činu...

Zakazano krštenje Dejana Dragojevića: Lepi Mića će mu biti kum, svetom činu će prisustvovati samo oni…

Dejan Dragojević pobjednik je pete sezone rijalitija “Zadruga”. Osim bračnog kraha, on je pronašao i ljubav, a tokom brojnih uspona i padova uz njega je uvijek bio Lepi Mića.

Dejana je Lepi Mića bodrio i savjetima mu pomagao da pregrmi sve teške trenutke u “Zadruzi”, a već tada je Dejan shvatio koliko mu je dobar prijatelj Mića, pa ga je pitao da mu bude kum na krštenju.

I dok su mnogi vjerovatno pomislili da do toga neće doći, prevarili su se. Dejan će se krstiti 2. avgusta, a kum će mu biti upravo prijatelj iz rijalitija – Lepi Mića!

Tim povodom se oglasio i Lepi Mića koji je za Pink.rs otkrio detalje krštenja Dragojevića.

– To smo se dogovorili u Zadruzi, krštenje je 2. avgusta, na Ilindan u manastiru Krušedol. Velika mi je čast i zadovoljstvo da krstim Dejana i to baš na veliki praznik kao što je Sveti Ilija. Zaista je velika čast biti nečiji duhovni vođa, a mislim da mi je Dejan povjerio tu važnu ulogu u životu zato što sam ga svojim savjetima podržavao i pomagao mu da izdrži sve u “Zadruzi”. Mnogo sam srećan i počastvovan – rekao je Lepi Mića na početku razgovora.

– Krštenje će biti održano u jednom od najljepših manastira, u manastiru Krušedol, a kršteno ime će mu biti Mitar. Biće to u krugu porodice.

ekskluziva.ba