Početna Izdvajamo Stoja napravila lom u restoranu Hotela Heco: Uskoro nova gostovanja zvijezda

Stoja napravila lom u restoranu Hotela Heco: Uskoro nova gostovanja zvijezda

U subotu je Hotel Heco na Stupu u svom novootvorenom restoranu organizovao nezaboravano veče uz muziku uživo, a specijalna gošća bila je srbijanska folk pjevačica Stoja.

Već oko 21 sat gosti su počeli pristizati u restoran, a oko sat i po kasnije pjevačica je zapjevala i odmah podigla mnoge na noge.

U ovom nedavno otvorenom prostranom objektu i prelijepom ambijentu, prisutni su sa ovom pjevačicom pjevali cjelokupni njen repertoar.

Tokom cijelog njenog nastupa, Stoji su prilazili gosti kako bi je zagrlili, poljubili ili fotografisali se sa njom, čime su pokazali koliko je osjećaju svojom, a i Stoja nam je u intervju priznala da joj je Sarajevo jedan od omiljenih gradova jer se tu osjeća baš kao kod kuće.

Ovaj restoran elegantno je opremljen, a može ugostiti preko 1000 ljudi. U okviru hotela i restorena gostima je na raspolaganju bar, restoran i besplatni bežični pristup internetu.

U novootvorenom hotelskom restoranu poslužuju se tradicionalni bosanski specijaliteti i jela međunarodne kuhinje.

 

Gostima hotela Heco besplatan je ulaz na nastup svih muzičkih zvijezda koje ovdje gostuju, a obezbjeđeno im je i gratis parking mjesto.

 

Uskoro će biti objavljena nova gostovanja velikih zvijezda, a nesumnjamo da će dogovoriti samo najbolje.

.