Početna Rijaliti “OVO JE ZLOUPOTREBA MOZGOVA, VRIJEĐA MI INTELIGENCIJU” – Ovo je krajnje bezobrazno...

“OVO JE ZLOUPOTREBA MOZGOVA, VRIJEĐA MI INTELIGENCIJU” – Ovo je krajnje bezobrazno što se radi Dejanu umjesto Dalili (Video)

Haos tokom emisije!

U toku emisije “Narod pita” u kojoj su gostovali Dejan Dragojević, Aleksandra Nikolić i Filip Car, produkcija je uključivala telefonske pozive, te su gledaoci imali prilike da porazgovaraju sa ovim rijaliti učesnicima.

Jedna gledateljka bila je posebno bijesna i iziritirana cjelokupnim linčom na Dejana, pa ih ni malo nije štedjela.

– Ovo je kolektivno ludilo. Nije problem da neko prevari ili se zaljubi nego što je udata. Ako smo nešto naučili u Zadruzi to je nešto normalno na javnoj televiziji. Ali da li će neko reći da nije problem šta je uradila? Ove se priča da li je Dejan folirant i on se stavlja na psihoanalizu. Dajte da čujemo nešto pametno i normalno. Iz prve sezone djevojka izađe na psihijatrijsko liječenje, a ona koja je ponižena završi kod Vuka Moba u apartmanu, a ovaj završio na putovanjima svjetskim. A ovdje se Dejan komentariše da nije jadan i ponižen. Dalila je otišla na prvu emisiju sama, ovaj je ostavio nije joj dobar dan rekao dajte povezujte stvari – pitala je gledateljka.

– Mi smo bar plaćeni da raspravljamo – rekao je Car.

– Vrijeđa mi inteligenciju – rekla je gledateljka.

Oni koji nama daju psihoanalize su totalno skrenuli. Mi ovdje sjedimo jer moramo, a vi umjesto da spavate radite psihoanalize. Ćaća moj da je nazvao ne bih mogao da slušam – rekao je Filip.

– Ko je bio najveći folirant po vama – pitao je Milan.

– Ne gledam ja na rijaliti tako. Više gledam šta je pravedno šta ne, šta je zloupotreba mozgova. Na taj način to posmatram – rekla je gledateljka.

– Nisam ja birao te situacije zato ne mogu da budem folirant – rekao je Dejan.

– Mnogi kažu da si na Dalilinu porodicu udario kako bi se ogradio od nje – rekao je Milan.

– Došao je trenutak da treba da zaustavim sve. Komentarisala se vjera i sve – rekao je Dejan., piše Srbija danas.

haber.ba