Početna Rijaliti Maja i Peca imali se.s u Subotićkinom krevetu: Evo šta je Aleksandra...

Maja i Peca imali se.s u Subotićkinom krevetu: Evo šta je Aleksandra doživjela od muža i najbolje drugarice!

Klupko oko ljubavnog trougla između Aleksandre Subotić, njenog bivšeg partnera Predraga Pece Raspopovića i dalje se odmotava. Iz Pandorine kutije izlaze detalji odnosa starlete sa nevjenčanim suprugom koji je prevario sa njenom najboljom drugaricom Majom Marinković sa kojom je trenutno u Crnoj Gori na moru.

Kako Kurir saznaje od izvora bliskog Subotićevoj, njen izabranik je posljednjih mjeseci često inistirao na tome da Maja bude njihova gošća. Štaviše, jednom prilikom zamalo da ih Aleksandra uhvati na djelu.

– Peca je mjesecima sjedio na dvije stolice. Dobro su se krili, a čak je i od Aleksandre često tražio da im Maja bude gošća i da se svi zajedno druže. Ona je često dolazila i pretvarala se da je sve u redu i da joj je prijateljica. Sa jedne strane je bila dobra sa Subotićevom, a sa druge je spavala sa ocem njenog djeteta. Jednom prilikom je Maja došla ranije, pa su čak imali s.ks na brzinu dok se Aleksandra nije pojavila – priča naš izvor.

On tvrdi da je Raspopović odlijepio za Majom, toliko da želi i ona da mu rodi dijete.

– Baš je zaljubljen u nju. Ne ispušta je iz ruke, upravo onako kako je volio i Aleksandru. Želio bi da mu rodi dijete, već pričaju o tome. Maji je i vrijeme da se ostvari kao majka, a Raspopović može da joj obezbijedi sve što poželi. Aleksandra je očajna, naročito sada kada vraća film. Sada joj je jasno zašto je on tražio da Maja često dolazi kod njih. Vjerujte da proklinje dan kad je pustila u kuću – tvrdi naš sagovornik.

ekskluziva.ba