Početna Showbiz Jovana Jeremić se povlači iz javnosti: Voditeljka otkrila zbog čega je donijela...

Jovana Jeremić se povlači iz javnosti: Voditeljka otkrila zbog čega je donijela ovu odluku!

Voditeljka “Pinka” Jovana Jeremić donijela je odluku da se povuče i javnosti. Naime, kako je saopštila u jutarnjem programu koji vodi, ona je odlučila da se povuče u ilegalu.

– Da se trudim da jutarnji program bude još jači, još gledaniji. Da smislim neke nove fore za sljedeću sezonu, ali najvažnije, da završim svoju prvu knjigu koja će se zvati “Ljepotica, a zvijer” u skladu sa mojim karakterom – završila je Jovana.

Podsjetimo, Jovana Jeremić otkrila je da joj predstoji snimanje numere, te će se oprobati i u muzičkim vodama.

– Srela sam na aerodromu Marka Kona. Srela sam ga i rekla sam mu da smisli neku pjesmu, gdje ja mogu da izrecitujem ili da otpjevam neki dio. Želim numeru koja mi pruža mogućnost da mogu da obučem triko na sceni, neki top triko, sa dekolteom ili totalno zatvoren, al’ sa kristalima… Pa, da raširim noge onda, ludilo jedno! – kazala je Jovana Jeremić.

– I na sve to moja duga kosa, kao Nataša Bekvalac! Sve da pršti! Rekao mi je: “Što ranije nisi rekla, napravili bi nešto ranije! Moram da razmislim sa kim da te umiksam”. To će biti mega, mega hit! – zaključila je voditeljka za “Kurir”.

ekskluziva.ba