Početna Rijaliti HAOS UŽIVO! Car pobijesnio zbog poruka, obratio se mami: Dejan smatra da...

HAOS UŽIVO! Car pobijesnio zbog poruka, obratio se mami: Dejan smatra da Dalila zaslužuje da bude omražena i da je Filip brani jer su u vezi, on se odao jednom rečenicom (VIDEO)

Ona to zaslužuje!

U toku je emisija “Narod pita”, a večeras je voditelj Milan Milošević ugostio pobednika pete sezone, Dejana Dragojevića, njegovu devojku Aleksandru Nikolić i njenog bivšeg dečka Filipa Cara.

Jel ovo ljubavna igrarija stalno si se predstavljala kao paćenica – pitao je Milan.

Nisam samo prosto nisam navikla na te stavri. Mene najviše iznervira kad krenemo da se raspravljamo, a on s okrene i ode – rekla je Aleks.

Sebe kad gledam vidim onaj šljampavi hod kao da sam se ojeo, a što se rasprave tiče raspava ko rasprava. Mora da dođe do toga. Ja sam video da ona mene voli ali nisam je razumeo jer ima te prebačaje da bi se posvađala. Onda sam shvatio da sam ja krivac za to, posebno jer sam joj branio da komentariše i onda to eksplodira između nas – rekao je Dejan.
Filipe što si nervozan – pitao je Milan.

Nisam dosta iska*an u mozak pa još malo da me filaju. Hoće da se ubijem, da se obesim. Od mame moje pa do komšija. Sa tim ispiranjem mozga su me nateralid a se vratim u vu sezonu. jebem li ti krvavu nedelju. Svi me urnišu ne samo za Dalilu nego za sve. nemoj da im udarim kontru. mene moja majka ne zna jer sa mnom moraš znat ja sam specifičan, nema urnisanje konstantno. Imate li vi ljudi svoje živote, radi li išta ovaj narod. Meni se čini da celi Balkan ne radi ništa nego vodi tuđe živote. Majka me zlostavlja, vrši mi mobing. Sve pare koja sam zaradio sam kući poslao, samo da je mir. Ostaviću i Dalilu pa mama kad ti umreš ja ću naći ženu. Sa tobom ću sedeti do 70. godine, pa ću na kaju ići u onu emisiju da tražim ženu. Prošle godine su me razvalili sa kim sam sve bio. Ja nisam ni s jednom bio da su je voleli, ja moram otići tamo i naći neku iz Crikvenice. Nek me puste više. O teroristima ne pišu kao o meni i njoj – rekao je Car.
Ima razloga da Dalila bude omražena, on tako priča jer su zajedno – rekao je Dejan.
Ma nije do toga što smo zajedno – rekao je Filip.

pink.rs