Početna Rijaliti SUBOTIĆKA PLAČE, A MAJA SE BAŠKARI NA GLISERU! Evo kako crna mamba...

SUBOTIĆKA PLAČE, A MAJA SE BAŠKARI NA GLISERU! Evo kako crna mamba uživa sa ljubavnikom Pecom u CG, glumi damu i zabacuje kosom!

Afera Maje Marinković i nevenčanog supruga Aleksandre Subotić – Pece Raspopovića glavna je tema.

Sada su na društvenim mrežama osvanuli njihovi momenti sa crnogorskog primorja.

@malaskandala Peca i Maja uživaju dok Aleksandra Subotić sedi uplakana u stanu sa decom🥺💔 #majamarinkovic #peca #aleksandrasubotic #majamarinkovic👑 #zadruga #ekskluzivno #preljuba #prevara #fyp #foryou #foryoupage #fypシ #4u #4you ♬ You And Me – Lyus

Maja Marinković je uhvaćena sa Pecom Raspopovićem i njihovim prijateljima, a svi su uživali na gliseru.

Komentarima na mrežama se ne vidi kraj, pa tako pojedini poručuju sledeće: “Kako će je karma otresti”, “Pare, pare”, “Lova pravi čuda”.

Maja i Peca trenutno borave u Njivicama, i to u najluksuznijem hotelu gde noć košta 250 evra. Međutim, biznismen iz Novog Sada ne finansira samo starletu nego i njene prijateljice.

– Ordiniraju po celom hotelu. Švrćkaju se, maze se i ljubakaju pred svima. S njima su još neke tri devojke koje javnosti nisu poznate i svi zajedno se smeju i uživaju u letu i moru. Vidi se da im prija druženje. Maja drži Pecu za ruku i ne odvajaju se. Hotel u kom su odseli nije nimalo jeftin, naprotiv, luksuzan je i vidi se da on ne žali novac za Marinkovićevu – ispričao je sagovornik “Kurira”.

 

kurir.rs