Početna Rijaliti PRVA ISPOVIJEST PECE RASPOPOVIĆA POSLIJE AFERE: Sa Majom se desila ljubav! Htio...

PRVA ISPOVIJEST PECE RASPOPOVIĆA POSLIJE AFERE: Sa Majom se desila ljubav! Htio sam da se rastanem od Sandre, evo šta joj ostavljam!

Peca Raspopović, biznismen iz Novog Sada priča kako se zaljubio u Maju Marinković, najbolju drugaricu njegove supruge Aleksandre Subotić.

Kao bomba u javnosti je odjeknulo da je biznismen iz Novog Sada, Peca Raspopović prevario suprugu Aleksandru Subotić sa njenom drugaricom Majom Marinković, koja im je bila stalni gost u kući. On se sada, prvi put nakon preljube, oglasio za Informer i otkrio šta se dešava između Maje i njega:

– Sa Majom mi je prelepo! Uživamo na moru, nećemo skoro u Srbiju. Iskreno smo se zavoleli, ona mi nije letnja avantura! Ne pada mi na pamet da je povredim, a kamoli ostavim – priča Peca i otkriva kako je započeo vezu sa Majom:

– Bez veze mi je što su njih dve bile drugarice… Ali šta da radim, zaljubili smo se. Čovek ne zna šta nosi dan, a šta noć. Prosto, desila nam se ljubav – iskreno kaže Raspopović.

Biznismen napominje da Aleksandru Subotić, s kojom ima sina Jovana (1,5), neće ostaviti na ulici.

– Ostaviću joj stan u Novom Sadu, imaće i finansijsku podršku, samo mene više neće imati. Taman posla da je Maja i ja izbacimo na ulicu! Strašno mi je krivo što se Aleksandra za Instagram snimala kako plače i pljuje mene i Maju – priča Peca i dodaje da je supruzi više puta predlagao da se raziđu:

– Sa Aleksandrom nikako nisam mogao! Tenzija je bila i dan i noć. Predlagao sam joj da se razdvojimo, pričao sam joj da će ona i deca imati sve, ali nije htela da me sluša. Ona je dobar čovek, ali nije nam išlo! Tri godine sam pokušavao da joj objasnim neke stvari, nije me slušala. Ima svoj stil života, a ja potpuno drugačiji. Ako nam ne ide, zar na silu da budemo zajedno?! Nas dvoje u poslednje vreme čak nismo živeli zajedno. Bolje funkcionišemo kao prijatelji, a ne kao par!

Raspopović kaže da mu mnogo nedostaje sin Jovan, ali i Magdalena, Aleksandrina ćerka koju je dobila s Aleksandrom Čabarkapom.

– Deca mi mnogo nedostaju. Sa Magdalenom se čujem, zove me tata… Poslala mi je poruku: “Tata, vrati se, nedostaješ nam”. Mnogo mi je teško što je sve ovako ispalo. Magdalenu i Jovana nikad nisam razdvajao, stvarno ih mnogo volim i to svi znaju. Nikad ih neću ostaviti gladne i žedne, kao što nisam ni sina iz prvog braka – završava priču Peca.

Aleksandra Subotić ne želi više da priča o tome što joj je najbolja drugarica Maja otela supruga Pecu.

– Posvetila sam se sebi i deci i to mi je jedino bitno u ovom trenutku. Ostajem u Novom Sadu, ne zanima me šta dotični pričaju i rade – napisala je Aleksandra na Instagramu.

Kurir.rs/K.Đ/Informer