Početna Rijaliti PRAVA ISTINA O PORIJEKLU DALILE DRAGOJEVIĆ: Ne može više ništa da se...

PRAVA ISTINA O PORIJEKLU DALILE DRAGOJEVIĆ: Ne može više ništa da se sakrije

Dalila Dragojević van sebe je otkako se završio rijaliti, a zbog svađe s Filipom Carem ne planira da ode ni u Šepak u posjetu ocu sve dok se ne pomire i otkrila da se ne osjeća dobro.

Najomraženija sam osoba na svijetu! Ne znam kako ću sve ovo da preživim, mnogo mi je teško… Dobijam strašne uvrede i prijetnje na društvenim mrežama. Pišu mi: “Vještice, spalit ćemo te na Terazijama!”, “Ku*vo raspala, treba te ubiti za primjer”, “Dudlila, ološu, kad te sretnem, pljunut ću te u lice”, “Dobro je što te se Dejan riješio!”… Tresem se kad pročitam tako nešto. Po cijeli dan samo plačem, u depresiji sam… – požalila se Dalila drugarici.

Inače, privatni život Dalile Dragojević postao je nezaobilazna tema medija i javnosti, te je često njena prošlost meta raznih spekulacija i nagađanja, a ponajviše njeno porijeklo i porodica.

Bosanska starleta, Dalila Mujić, rođena je u Beču u Austriji, 3. septembra 1993. godine, ali je odrasla u Bosni i Hercegovini, gdje je u Tuzli odrasla, a onda osnovnu i srednju školu završila u Sarajevu.

Njena porodica bila je izuzetno imućna i imali su svoje ugostiteljske objekte u Beču u kojim su često gostovali popularni pjevači iz zemalja bivše Jugoslavije. Dalilin otac se zove Huso, a majka Emina. Huso i Emina razveli su se poslije 15 godina zajedničkog života.

Njen otac Huso bavio se ugostiteljstvom u Beču, gdje su živjela i njena četiri strica. Ispričala je i to da je njen otac bio sklon alkoholu, kocki i svemu onome što kafanski život nosi sa sobom.

Međutim, jednog dana, kada je ona već bila u pubertetu, njen otac se preko noći promijenio. Pozlilo mu je, povraćao je krv, iako je doktor rekao da nema zdravstvenih problema. Potom se okrenuo islamskoj vjeri. Počeo je da proučava Kuran i da živi u skladu sa pravilima koja vjera nalaže. Dalila je poštovala to što je muslimanka, ali je željela i da živi kao njene drugarice koje nisu odrastale u izraženo vjerskim porodicama.

(Express/Espreso)