Početna Rijaliti Maja Marinković promijenila lični opis: Sad je najpoznatija starleta, a evo kako...

Maja Marinković promijenila lični opis: Sad je najpoznatija starleta, a evo kako je izgledala prije svih plastičnih operacija!

Bivša zadrugarka Maja Marinković puca od samopouzdanja zbog fizičkog izgleda, ali malo ko zna kako je ona izgledala nakon mnogobrojnih estetskih zahvata koje je imala i samim tim promijenila lični opis.

Maja je trenutno u centru pažnje zbog neviđenog skandala – nedugo nakon što je razvela Marka Janjuševića Janjuša i, na kratko, preotela Filipa Cara Dalili Dragojević, Maja je stupila u vezu sa suprugom svoje najbolje drugarice Aleksandre Subotić.

Maja se ovim putem oglašavala na mrežama, izazivala fotkama sa bazena i pritom isticala svoje bujne atribute za koje je njen otac, prema šuškanjima medija, dao na desetine hiljada eura.

Kao što je poznato, Marinkovićeva je silikonskim implantima povećala gr.di, smanjila nos, popunila jagodice, bradu, iskosila oči, zbog čega svima sada liči na Azijatkinju, uradila i usne, i to čak tri puta, što je otkrio njen otac Taki.

Takođe, istetovirala je i obrve i svoje prirodne zube zamijenila vještačkim i sada sveukupno nije ni nalik onoj prirodnoj djevojčici sa slike desno.

Maja Marinković nakon svih operacija ne liči na sebe, što možete vidjeti na fotografiji ispod.

ekskluziva.ba