Početna Showbiz Jovana Jeremić pokazala trudnički stomak! Uhvaćena sa novim dečkom, a sad oduševila...

Jovana Jeremić pokazala trudnički stomak! Uhvaćena sa novim dečkom, a sad oduševila fotkom: Dokazala sam da je sve moguće! (Foto)

Voditeljka Jovana Jeremić je nakon slika s odmora u brutalnim bikinijima, sve iznenadila kada je objavila sliku u poodmakloj trudnoći.

Iako je nedavno pokazala novog dečka, voditeljka ipak nije ponovo u drugom stanju. Ona se samo podsjetila trudnoće s kćerkicom Leom, te pokazala kako je fenomenalno izgledala u osmom mjesecu, te porukom pored fotke sve ostavila bez teksta.

“8. mjesec, iznijela sam Leu kao da nisam bila trudna! Radila do posljednjeg dana, najviše u životu se slikala za magazine, pjevala, igrala i izlazila. Trenirala pilates do 6.mjeseca. Držala trudničku dijetu i iz porodilišta izašla sa dva kg manje nego kad sam bila djevojka, 52kg! U trudnoći sam dobila 9kg! Idealno! Srušila babske priče i tješenja neodgovornih trudnica prema sebi, koje jedu za troje, bez potrebe, pa poslije upadaju u depresije i za to okrivljuju muškarce”, napisala je voditeljka i dodala:

“Rodila Leu Jeremić 56cm, 3.350kg tešku, zdravu bebu i, bogme, sada već preintelegentnu djevojčicu koja ima ličnost i koja je od malena uvijek radila kako ono što želi, a ne kako joj okolina nameće da je red (to je na majku, mada mama uvijek balansira, a Lea tera svoje). Dakle, na ličnom primjeru sam pokazala i dokazala da je sve moguće kad želiš”.

 

ekskluziva.ba