Početna Rijaliti ‘DOZVOLIŠ SEBI DA STANEŠ IZA OSOBE KOJU NE POZNAJEŠ!’ Karić žestoko o...

‘DOZVOLIŠ SEBI DA STANEŠ IZA OSOBE KOJU NE POZNAJEŠ!’ Karić žestoko o Mensuru i Milici! Evo koje je pitanje stalno postavljao Ajdarpašiću! (VIDEO)

Šokirao sve!

U toku je emisija “Narod Pita”, koju vodi voditeljka Dušica Jakovljević. Ove noći, gosti su Anđela Đuričić, Stefan Karić i Miki Đuričić. U emisiju, uživo se uključila i prva gledateljka, koja je, za njih imala samo reči hvale.

On smatra da smo mi nešto prošli u životu – počeo je Karić.

Mensur je seo nekoliko puta sa vama ali se vdielo da nije podnosio Mikija – rekla je Dušica.
Ja sam mu rekao, on je rekao da zna šta se tu radi. Ja sam htepo da spustim tenziju i tu energiju koja je bila jako loša. On svaki komentar provlači kroz svoja neka tumačenja – govorio je Karić.

Ja sam nešto komentarisao Dejana, on je rekao da ga hvalim sada a ujedno spuštam. Jedino je dobro to što ga nikada neću sresti – dodaje Miki.
Čudno je da se zaljubiš u neku osobu koju ne poznaješ, i dozvoliš joj da ti priđe i da staneš iza te osobu koju ne poznaješ. Znaš da samo pričali da ti veza ne treba, samo ćeš mi odgvooriti na to pitanje. Ne zanima me ništa, samo zbog čega prvo veče? To sam ga pitao samo – rekao je Karić.
Postoji mogućnost da su moja merila i pravila pogrešna. Možda ja msilim da je ovo moje ispravno, ali nije, možda je Dejanovo ispravno – rekao je Miki.

pink.rs