Početna Rijaliti ‘DALILA JE ODVRATNA, ALI ISKRENIJA U TOME…’ Miki razvezao jezik o Dejanu,...

‘DALILA JE ODVRATNA, ALI ISKRENIJA U TOME…’ Miki razvezao jezik o Dejanu, naveo njegove vrline i mane, pa ga nazvao jedinim rijaliti igračem u Zadruzi 5! (VIDEO)

Smatra da je proračunato patetisao!

Nakon pauze za reklame, nastavila se emisija “Narod pita”. Gosti voditeljke Dušice Jakovljević su Miki Đuričić, Stefan Karić i Anđela Đuričić. Uključila se naredna gledateljka, Milica iz Smedereva.

Karić je bio moj favorit. Pozdravljam ga i čestitam što je bio iskren i odan. Pozdravljam i Jovanu, navijala sam prošle godine za nju – rekla je Milica.
Hvala – odgovorio je Stefan.

Pozdravljam Mikija i Anđelu, nemam neko pitanje, samo sam htela da pozdravim. Stefan i moj sin su ista generacija, ja sam ga tako negovala kao što je Karić, a da sam imala ćerku, bila bi kao Jovana. Zbog toga sam najviše i pratila, podržavam ih – nastavila je gledateljka.
Ko vam se nije dopadao? – pitala je Dušica.
Pa Car i Dalila. Ona je prevarila muža, nije ni prva ni poslednja, ali sve drugo… Loša. Zadovoljna sam pobednikom, ostalo ne. Žao mi je što je Karić bio deveti – istakla je Milica.

Trebalo je da budeš prvi. Zamisli da voliš nekog kao što je Dejan voleo Dalilu, pa to ne mogu pare da ti nadoknade. Ta sramota što ju je doživeo, džaba. Zanimljiv je i interesantan. Nema neke kvalitete kao čovek, sto puta je uhvaćen u laži. Kad su se Dalila i Car smuvali on je aludirao na embrione, a onda posle pet meseci kaže da nije bio srećan što je bila trudna. Došli roditelji na finale, on kleči, plače, to mi je patetika… Ako nemaš snage, onda ne trčiš u prodavnicu, ne razgrćeš sve živo. Nije to tolika bol. Sad je gotovo, mogu da kažem mnoge stvari. Nije normalno da žena koja te je toliko povredila, ti pitaš 20 puta gde je Tedi, a došli ti roditelji koje nisi video. I to nije pomeranac, to je patuljasti nemački špic. To je ljubav Dalile i Dejana. Ta patetika, to ja ne mogu. Grčka tragedija, to je vrsta predstave sa jako lošom glumom, temama, ali je narod doživljavao katarzu. Da Dalila nije ostavila Dejana, on ne bi postao dobar čovek. Car je od dvoje najomraženijih ljudi u istoriji rijalitija napravio žrtve. Ja sam još u novembru da je finale prevareni čovek i žena koja je izabrala ljubav. Dalila jeste odvratna, pokvarena, ali je iskrenija u tom pokvarenluku. Dejan je jedini rijaliti igrač, niko više. Tad kad ide u toalet, taj razmišlja kojim kockama ide. Sve je promišljeno bilo. Kleo se u Đedovića i Sandru Rešić, pop*šao se po njima. Mali Anakin Skajvoker je prešao na tamnu stranu. Mogao je da bude džedaj, postao je Dart Vejder. On je zanimljiva ličnost, nesvakidašnja osoba, zbog toga je trebalo da pobedi, a ne zbog ovoga. Čovek je bez razloga vređao Janjuša. Meni insinuirao na stvari koje ne postoje, da bi me povredio. Ja sam bio jedini Dejanov prijatelj. Govorio mu da ne krade, da ne trči u prodavnicu, da ga žena vara… I taj pobedi, sunce ti poljubim – pričao je Miki.

Ja sam mu bio najbolja mušterija. 450 dinara robu nam je dao za 1.000, kaže nam Zola da smo dobro prošli. Ali to mi je simpatično bilo – dodao je Đuričić.

pink.rs