Početna Showbiz TAJNI SUSRET KARLEUŠE I DUŠKA TOŠIĆA OTKRIVA PRAVU ISTINU: Potpuno su razotkriveni

TAJNI SUSRET KARLEUŠE I DUŠKA TOŠIĆA OTKRIVA PRAVU ISTINU: Potpuno su razotkriveni

Razvod Jelene Karleuše i Duška Tošića tema je koja već danima intrigira javnost.

A kako se tim povodom Jelena oglasila samo jednom, dok je Duško odlučio da ostane bez komentara, najtraženiji pojmovi na guglu ovih dana definitivno su Jelena Karleuša i Duško Tošić – podjela imovine, detalji razvoda i pomirenje.

Supružnici o ovim detaljima javnost nisu izvijestili, a kako sada piše “Star”, o detaljima razvoda nisu ni razgovarali već su dogovore prepustili svojim advokartima. Prema tvrdnjama pomenutog lista, advokati su se prošle nedjelje sreli i iako nisu bili pristuni Jelena Karleuša i Duško Tošić, raspodjela imovine bila je tema razgovora advokata i to čak sedam sati.

Kako izvor otkriva, Karleušin advokat je tražio da ona sa djecom ostane da živi u vili na Dedinju, koju su kupili prije tri godine od Dragana Stojkovića Piksija.

Jelena i Duško se uopšte nisu vidjeli tih dana, niti su pregovarali oko podjele imovine. Njihovi advokati su se sastali, pa su 7 sati pregovarali oko toga šta će kome poslije razvoda pripasti. Kada su se njih dvoje vjenčali, 2008. godine, Duško tada nije imao nijednu nekretninu na svoje ime, čak ni kuća u Orlovatu nije bila na njegovo ime, dok je Jelena još tada imala kuću u Zemunu i stan na Novom Beogradu.

Vila koju su kupili prije tri godine ostaje Jeleni i djeci, a biće prepisana na njihove kćerke kroz ugovor o poklonu. U međuvremenu Duško je kupio još dva stana u Beogradu, koji će ostati njemu. Još uvijek je sporno koliko će Duško davati za alimentaciju, pa su zbog toga njihovi advokati ugovorili još jedan sastanak. Starateljstvo će pripasti i Jeleni i Dušku, tako da će kćerke uvijek moći da viđaju oca, ali ostaju da žive sa majkom, što je bila njihova odluka – otkriva izvor i dodaje:

Tokom četrnaest godina braka njih dvoje su stekli ozbiljno bogatstvo, pa se imovina procjenjuje na više miliona eura. Na sastanku su njihovi advokati veći dio riješili i dogovorili, ali će se ipak još jednom sastati, nakon što svako od njih popriča sa svojim klijentom.

Jelena je odmah poslije prvog sporazuma sa kćerkama otišla na more i naglasila je svom advokatu da će o ostalim detaljima pričati kada se vrati jer sada želi da se posveti kćerkama kojima nije lako što im se roditelji razvode.

Kako se ovim povodom još uvijek nisu oglasili, jedina poznata stvar je da se Duško i Jelena trude da djevojčice kroz ovu krizu prođu što bezbolnije, dok ćemo o detaljima razvoda čuti tek kada odluče da o tome javno progovore.

(Express/Espreso)