Početna Rijaliti PECA JE SADA SA ALEKSANDROM, A ONA JE BILA NJEGOVA NAJVEĆA LJUBAV:...

PECA JE SADA SA ALEKSANDROM, A ONA JE BILA NJEGOVA NAJVEĆA LJUBAV: Evo s kojom pjevačicom je bio u vezi, ona je sada udata i ima djecu

Aleksandra Subotić nedavno je donijela na svijet sina Jovana i ubrzo otpočela sa dijetom i treninzima kako bi liniju dovela do savršenstva.

Takođe, mnogo se pričalo i o tranformaciji njenog 20 godina starijeg vjerenika Petra Raspopovića koji se podvrgao operaciji smanjenja želuca i doslovno se prepolovio, a bivša rijaliti učesnica otvoreno je odgovarala na pitanja svojih pratilaca i otkrila detalje njihovog zajedničkog života.

Subotićeva je nailazila na mnogo osuda zbog razlike u godinama, te da je sa Petrom zbog novca, što je ona svaki put oštro demantovala i isticala da je njihova ljubav jaka i iskrena, a sada je otkrila i njihove planove.

Na pitanje da li se pre nje ženio i da li ima djecu, dala je iskren odgovor:

“Peca ima dijete, ali u braku nije bio. Ako se ikada bude ženio, makar ću mu u nečemu biti prva i jedina”, napisala je na Instagramu, pa otkrila i čime bi voljela da se bavi u budućnosti.

 

“Voljela bih nekom vrstom modelinga. Trudim se da dovedem tijelo do savršenstva, uživam u tome da se sređujem i presvlačim. Takođe, želim da usavršavam znanje stranih jezika. Bitno mi je da budem samostalna”, dodala je.

Malo je poznato da je Pecina najveća ljubav jedna pjevačica, koja je bila popularna krajem „devedesetih“ godina, pisao je “Kurir.rs”.

Naime, u tom periodu, Peca je bio u vezi sa pjevačicom Kristinom Rožić poznatijom kao Mima. Reč je o pjevačici koja je otpjevala tada veliki hit „Budi malo muško“.

Kako otkriva izvor blizak ovom biznismenu, Peca je tada bio ludački zaljubljen u nju i za njega je bilo jako bolno to kada ga je ova dama ostavila.

Mima je danas udata i ima djecu, ali bliski Peci i danas tvrde da je ona ta koja je bila njegova najveća ljubav.

 

novi.ba