Početna Rijaliti ISPALJENA! GDJE JE SADA OBEĆANI STAN NA BANOVOM BRDU?! Dalila će morati...

ISPALJENA! GDJE JE SADA OBEĆANI STAN NA BANOVOM BRDU?! Dalila će morati da iznajmljuje nekretninu, obožavateljka joj okrenula leđa (Video)

Dalila Dragojević osvojila je drugo mesto u rijalitiju “Zadruga 5” i dobila montažnu kuću, a svi su se setili da je jedna obožavateljka svoj stan nudila upravo njoj.

Naime, iako je Dalila prevarila muža Dejana u rijalitiju sa Filipom Carem, mnogi su stali na njenu stranu, pa tako i jedna gospođa kojoj sada nema ni traga ni glasa. Ona je svojevremeno u emisiji “Pitam za druga” na Red TV izjavila da će voj stan na Banovom brdu dati Dalili.

“Imam jednoiposoban stan na Banovom brdu, i pobedila ona ili ne pobedila, završne večeri, zovem vas lično – tebe Panda, tvoju televiziju i taj stan što imam prepisaću ga Dalili. Ako on ostane sa njom biće pola njemu pola njoj, ako ne ostane sa njom stan prepisujem Dalili”, rekla je gledateljka u uključenju zbog čega se voditelj našao u čudu.

“Prepišite meni stan, kakva Dalila”, našalio se tada, a izgleda da Dalila ipak ništa nije dobila s obzirom da je rešila da iznajmljuje stan sa Marijanom Zonjić u Beogradu.

kurir.rs