Početna Rijaliti ŠOK NAD ŠOKOVIMA! Dalila raskinula sa Carem uživo u emisiji – stiglo...

ŠOK NAD ŠOKOVIMA! Dalila raskinula sa Carem uživo u emisiji – stiglo je gorko kajanje, osudila ga što nije pored nje! (VIDEO)

Šok!

U toku je emisija “Narod pita”. Voditelj Milan Milošević ugostio je Dalilu Dragojević. Dalila je komentarisala prilog o preokretu njene veze sa Filipom Carem, nakon ulaska Maje Marinković u “Zadrugu 5”.

Neprijatno mi je Milane, jako. Ja ne znam koliko ću moći da izdržim da budem u emisiji. Meni je sve neprijatno… Neprijatno mi je što gledam sve, što sam bila takva i što sam učestovala u “Zadruzi 5”. Naprijatno mi je kad publika tapše i kad čujem dobacivanja. Neprijatno mi je što sedim ovde – govorila je Dalila.
Ovo su bili tvoji loši potezi prema ljudima koji nisu zaslužili, ali si isto dozvoila. Činila si loše, ali su ti i radili loše – dodao je Milan.

Jeste, činila sam jako lošu stvar i učinjene su mi loše stvari. Ja sam radila neke stvari iz svoje nemoći, pričam o svom vraćanju u odnso sa Dejanom i pokušaj odnosa za koji sam unapred znala da ne treba i da nije to to. Ovo sve sa Filipom što se izdešavalo, ne znam šta da komentarišem. Mislim da ne treba više da budmeo zajedno. Sad kad razmislim i sedim sama, a njega boli uvo… Ja se nosim sa situacijama, a zajedno smo napravili… Mislim da je došao kraj – rekla je Dalila.
Je l’ si to osetila po ponašanju i jer nije hteo da dođe u emisiju? – pitao je Milan.

Mislim da nije došao jer ne može da se nosi sa svim situacijama sa kojima ja treba narednih nekoliko sati. To je to – dodala je Dalila.

 

POVEZAN VIDEO:

 

pink.rs