Početna Rijaliti Počelo je “pranje” drznice iz Šepka, žali se na linč, a kad...

Počelo je “pranje” drznice iz Šepka, žali se na linč, a kad je vidjela Maju i Cara, javno raskinula sa Filipom

U emisiji “Narod pita” gošća je samo Dalila Dragojević. Voditelj Milan Milošević na početku je istakao da je, pored učesnice iz Šepka trebao gostovati i njen dečko Filip Car, ali da je odustao od učešća, a Dalila je objasnila šta se desilo:

“Probudila sam ga i rekla da se treba da se sprema za emisiju, on mi je rekao da mu je počelo srce lupati i da ne može”.

“Stigao ga umor”, zaključio je voditelj i najavio prvi prilog retrospektive dešavanja iz Zadruge, nakon kojeg je Dalila koju su gledatelji prozvali najvećim monstrumom, rekla:

“Ne ponosim se svojim postupcima, kajem se za mnoge stvari. Izgubila sam sebe. Mislim da sam totalno razluđena izašla iz ovog projekta”

Voditelj je potom najavio i drugi prilog u kojem je mogla vidjeti šta je Filip radio sa Majom njoj iza leđa, pa je “presjekla” po ko zna koji put i raskinula sa Filipom:

“Mislim da ne trebamo da budemo zajedno. Mislim da je došao kraj. Mislim da sam zaključila da on nije došao da se nosio sa svim ovim situacijama sa kojim ću se nositi u narednih pet, šest sati”, objasnila je ona dok joj je publika iz studija dobacivala.

Podsjetimo i da je Dalila nekoliko puta spomenula da ne zna koliko će izdržati u emisiji, a potom je voditelj “smirivao situaciju”, kako i ovog puta narod ne bi rekao šta misli. Toliko podilaženje ovoj dvadeseosmogodišnjakinji tokom cijele Zadruge 5 uveliko je doprinijelo ovolikoj ogorčenosti publike koja silno želi da joj u lice kaže da se vidjelo koliko je zlobna, kvarna i manipulativna. Još uvijek traje “pranje” i “pravljenje žrtve”, a nakon reklama konačno se očekuju uključenja uživo.

POVEZAN VIDEO: