Početna Rijaliti “Danima se ne trijezni, stalno se svađaju!” – Carev drug otkriva sve...

“Danima se ne trijezni, stalno se svađaju!” – Carev drug otkriva sve o raskidu sa Dalilom i zašto nije došao u emisiju

Razvezao jezik!

Zadrugar Filip Car prošle noći se nije pojavio u emisiji “Zadruga – Narod pita”, u kojoj je trebalo da gostuje sa sad već bivšom djevojkom Dalilom Dragojević, koja je uživo u programu raskinula sa njim. Po ugovoru koji je potpisao sa televizijom Pink Car bi trebalo da bude kažnjen honorarom, zbog kršenja pravila i nepoštovanja dolaska u emisije, piše Srbija danas.

 

Domaći mediji su uspjeli da dođu do informacija šta se desilo sa Carem, pa je naprasno odlučio da ne dođe u emisiju. Naime, Carev drug je ispričao šta je prije same emisije on radio i zbog čega je donio odluku da se ne pojavi.

– Danima se ne trijezni, ne vidi na oči, iz emisije u emisiju, svi ga zovu, sa porodicom pokušava da ispegla situaciju, sa Dalilom se stalno svađa. To su čarke, provokacije, ne mogu pet minuta da budu mirni, kao i u rijalitiju, sve se nastavilo. On pokušava da je smiri, da joj objasni neke stvari, on sve tjera na šalu, ali ona nikako to da shvati. Žensko, smetaju joj neke stvari, on to očigledno ne može da promijeni, pa njihova prošlost, sve utiče. Pa komentari na društvenim mrežama, sve ih nekako remeti i onda dođe do rasprave – započinje Filipov drug za “Republika.rs” i dodaje:

– On je došao u stan, ja sam se čuo sa njim, poslao mi je poruku da je dobro, da je umoran, da ne zna za sebe bukvalno i da će prileći da spava, jer ne može više da izdrži presiju u glavi koju ima. Nakon toga ja sam pokušao nekoliko puta da ga pozovem, ali mi nije pošlo za rukom, nije mi se prosto čovjek javljao. Zvoni do kraja i ništa, da li je isključio zvuk na telefonu. Sa Dalilom ja nisam ni imao kontakta, pa da pozovem nju, nisam htio ni da smaram djevojku, jer znam da je situacija baš napeta. Poslije toga sam vidio da se nije pojavio u emisiji i bilo mi je jasno da se nešto ozbiljno desilo. Ne znam više ni sam šta da mislim, ja sam ipak za ono, ako vam ne ide, šta ćeš, ne ide, bolje da se raziđu, nego da se muče i ovako pate kao njih dvoje. Ona je lijepa devojka, može da nađe bolju priliku, on je šarmantan momak, imao je top ribe uvijek, ne znam šta im sve ovo treba – završava Carev drug za Republika.rs.

POVEZAN VIDEO:

haber.ba