Početna Rijaliti Dalila pokušala da se ubije, izletjela iz vozila na auto-putu: Nakon finala...

Dalila pokušala da se ubije, izletjela iz vozila na auto-putu: Nakon finala doživjela pomračenje!

Dalila Mujić bila je van sebe u noći superfinala “Zadruge 5” jer je saznala da njen otac Huso i majka Emina neće da čuju za nju ukoliko odluči da ostane sa Filipom Carom zbog čega je pokušala samoub.stvo…

Mujićeva je je nakon što je izgubila od bivšeg supruga Dejana Dragojevića koji je osvojio prvo mjesto u “Zadruzi 5” i nagradu od 50.000 eura, izašla iz studija sa drugaricom Marijanom Zonjić. Tada je od nje saznala loše vijesti, preciznije, vidjela je poruku od oca Huse koji joj je poručio da se ne vraća u Šepak i da zaboravi na njega ukoliko bude ostala u vezi sa Filipom. Njena majka Emina, takođe, je poručila da joj ne izlazi na oči ukoliko ostane sa Carom.

– Dalila je očekivala da vidi svoje, majku i oca, oni bi joj došli kao melem na ranu nakon svega što je prošla za ovih 10 mjeseci. Mislila je da je uz nju jer je ona njihovo dijete i da će je podržati uprkos svemu što je radila na imanju u Šimanovcima. Pogledima ih je tražila, ali uzalud. Jedino joj je Marijana Zonjić bila tu, ona joj je donijela i haljinu za finale i sve vrijeme bila uz nju. Kada su Dejan i ona ušli u studio na proglašenje pobjednika tek tada je shvatila šta se dešava. Nije bilo nikoga da je zagrli: “Šta je ovo ljudi, je l’ ovo noćna mora?” Nije mi dobro. Molim vas da mi niko ne prilazi. Ne osjećam se dobro. Bolje da me nema. Ovo ni zlotvor nije zaslužio da mu se dogodi. I ubica bi bolje prošao od mene, a mene niko da sačeka”, jadikovala je Dalila – priča izvor koji je bio pored nje i pratio dešavanja nakon proglašenja pobjednika “Zadruge 5”.

– Dalila nije prestajala da plače dok su je fotoreporteri fotografisali i pratili njenu reakciju. Ona je nakon toga otišla sa Marijanom, dok je njen dečko Filip Car otišao u drugom pravcu. Produkcija je Dalili i Marijani pozvala taksi i njih dvije su se uputile u Zonjićkin stan. Tada je nastala prava drama. Dalila je u taksiju doživjela napad panike i imala je nervni slom. Vrištala je na sav glas i udarala sebe po glavi, čupala se za kosu i ponavljala da ne bi trebalo da živi jer je obrukala majku i oca – dodao je izvor koji je ispričao i da je starleta izašla iz auta:

– Vozač taksija je stao, nije znao čovjek šta da radi. Marijana nije uspijevala da je smiri, pa je i ona počela da plače. Kada se auto zasutavio, Dalila je izletjela, malo je falilo da je udare druga vozila: Idem da se ubijem, nek me zgaze kola, nek me sravne sa zemljom kad sam ovako prokleta. ja ne zaslužujem da živim. ja sam žena monstrum. Kad su me moji odbacili sve je jasno.” Kukala je Dalila koja se u jednom trenutku sabrala i vratila u automobil- zaključio je izvor.

ekskluziva.ba