Početna Rijaliti Šepačku drznicu stiže realnost: Žena se javila uživo i sasula joj istinu...

Šepačku drznicu stiže realnost: Žena se javila uživo i sasula joj istinu u lice

U toku emisije AmiG Show, u kojoj su gostovali Dejan Dragojević, pobjednik Zdadruge 5, njegova bivša žena Dalila Dragojević, Filip Car, Anđela Đuričić, Mensur Ajdarpašić i Aleksandra Nikolić.

Tema gostovanja bila je, između ostalog, i ono što smo imali priliku u proteklih deset mjeseci da vidimo – ono što Balkan nikad vidio nije – da žena javno prevari muža i da se tako monstruozno ponaša prema njemu nakon toga kao da je on nju prevario. Na svu njegovu bol koju je prouzrokavla još se zalijetala na njega da ga udara govoreći “da joj on smeta da bude sretna”.

Dok je Produkcija to sve aminovala, učesnica iz Šepka izgubila je vezu sa stvarošću. Nakon svega toga, gledaoci su, kod Amidžića, dobili napokon priliku da se uključe uživo i postave pitanje.

Žena koja se je uključila u Ami G joj je postavila pitanje koje je toliko često, ali udara u srž: “Dalila, da li te je sramota? Trebaš prestati da se ponašaš kao svetica”.

Na pitanje gledateljke je odgovorila bezobrazlukom jer Šepačka drznica nije navikla da joj se kaže istina u lice.

“Ponašaću se kako ja hoću, a ne kako mi ti kažeš”, odgovorila je Dalila.

Iako joj je Filip Car sugerisao da se ne svađa, ona mu je onako kako jedino zna odgovorila:

“Šta ona ima meni da govori kako da se ponašam”.

Nakon ovog pitanja i njenog odgovora potvdila je još jednom svoju monstruoznost, bezosjećajnost, podlost, pokvarenost i nekulturu, pa ne treba da čudi što je nijedna majka ne želi ni u ludilu za snahu i što roditelji svih njenih partnera ili čak i onih sa kojima flertuje odmah traže hodžu da pomognu svom djetetu i odvoje ga od najmonstruoznije učesnice rijalitija koja se ikad pojavila u janvom prostoru.

POVEZAN VIDEO:

Senzacija.ba