Početna Rijaliti Procurio novi snimak Maje Marinković sa Subotićkinim Pecom: Uhvaćeni u Crnoj Gori!...

Procurio novi snimak Maje Marinković sa Subotićkinim Pecom: Uhvaćeni u Crnoj Gori! (Video)

Bivša zadrugarka Maja Marinković i bivši suprug Aleksandre Subotić, Petar Peca Raspopović su uhvaćeni na crnogorskom primorju, prenosi Republika.rs uz ekskluzivni snimak.

Poznata zadrugarka i srpska barbika, Maja Marinković, jučer je u Crnoj Gori uhvaćena sa suprugom svoje “najbolje prijateljice” Aleksandre Subotić, Petrom Pecom Raspopovićem kako uživa u romantičnim morskim čarima.

Naime, Peca i Maja su se potpuno prepustili svojoj aferi dok Subotićeva sjedi u stanu sa dvoje male djece, od kojih je jedno dijete sa Pecom, neutješna i bez nade za bolje sutra.

Kao što nam je poznato, obe bivše zadrugarke su se izjasnile na ovu temu koja je razdrmala cijeli region. Dok bruji sa svih strana, Marinkovićeva bez ikakve brige uživa u svemu što joj život pruža, te je tako jučer sa svojim ljubavnikom Pecom išla poslije vožnje gliserom, na romantičnu večeru u Ribarsko selo.

U video snimku Republika.rs. portala, vidi sa da je Maja u zavodljivom bikiniju pokazala svoje poprsje i prepustila se morskim čarima sa svojim novim partnerom. Fatalna crnokosa barbika potpuno je omađijala oženjenog muškarca, koji se potpuno očarao.

ekskluziva.ba