Početna Showbiz Jovana Jeremić prvi put u javnosti s novim dečkom: On ima sve...

Jovana Jeremić prvi put u javnosti s novim dečkom: On ima sve povlastice, sretna sam!

Voditeljka Jovana Jeremić prvi put se javno pojavila sa partnerom Nenadom Sankovićem, a Kurir je objavio njihove fotografije zabilježene u Vrnjačkoj Banji.

– To mi je prijatelj sa povlasticama. On ima sve povlastice! Sretna sam, ispunjena. Kod mene je sve uvijek kvalitetno, ozbiljno, ispunjena sam u svakom smislu. On je negdje moj tip frajera – kazala je Jovana za “Blic”.

Inače Jovana je partnerom viđena na festivalu u Vrnjačkoj Banji “Vrnjačka muzička noć”. A da je smrtno zaljubljen u voditeljku vidjelo se po njegovim postupcima. Držao je za ruku kroz masu, nosio ranac i snimao je dok pjeva. Nijednog trenutka se nije odvajao od nje, štaviše snimao je svaki njen pokret, pa i kada je pjevala, a i publiku koja je pozdravila ovacijama.

– Rekao mi je da je oduševljen mojim stajlingom večeras. Ovo je moj fazon, pink pantalone, ovaj stajling ističe moje atribute. Da li je pravo vrijeme da kažem “da”? Uvijek je pravo vrijeme za prave stvari! – ističe voditeljka “Pinka”.

Inače, Jovana je u Vrnjačkoj Banji i zvanično zaplovila u muzičke vode. Voditeljka je dobila nagradu na karnevalu i održala mini koncert. Ona je otpjevala pjesmu Milice Pavlovic “Provjereno” i Severine. Publika je pala u trans i pozdravila je ovacijama. Ona se zahvalila svima i na suho pjevala čak na bis.

ekskluziva.ba