Početna Rijaliti POKVARENA SAM, ZLA, NAJMONSTRUOZNIJA NA SVIJETU! Dalila otkrila da se zvanično razvela:...

POKVARENA SAM, ZLA, NAJMONSTRUOZNIJA NA SVIJETU! Dalila otkrila da se zvanično razvela: Ne znam gdje su mi dokumenta

Dalila Dragojević zauzela je drugo mesto u “Zadruzi”, a na proslavi povodom završetka rijalitija pojavila se vidno raspoložena.

Ona je istakla da se ne bavi lošim komentarima, a nije želela ni da komentariše izjavu Aleksandre Nikolić da nije zaslužila drugo mesto.

– Ne komentarišem. Mislim da je vreme da se pozabave svojim životom posle pet godina i ostave ovu zlu, pokvarenu, najgoru i najmonstuozniju na svetu, na miru – ispričala je ona.

Takođe, Dalila je otkrila da će uskoro otići kod oca Huse Mujića u Šepak, kao it oda bi volela što pre da vidi psa Tedija i da ga zadrži, budući da je to njen i Dejanov zajednički ljubimac.

– Nije lako živeti sa svima njima toliko dugo. Sve je to jako čudno, neću da se vadim na zatvoreni prostor… Svašta sam ja nekad osuđivala, a sad ne osuđujem ništa. Kažete da ću biti voditeljka? Otkud vi znate na kojoj TV? E, videćete… Sve će da se vidi.

Zadrugarka je izjavila i da su se ona i Dejan zvanično razveli.

– Da, mi smo se zvanično razveli. Nismo se sigurno razveli zbog rijalitija. Moji papiri su iznešeni odavde, nisam ih ja nigde zaturila. Gde su završili papiri, to ne znam. Sa ocem sam pričala, da, bilo je pola 7 ujutru kad sam mu čula glas. Srećan je što sam živa i zdrava, rekao je da sam ja njegovo dete. Nisam se videla na 2. mestu, mislila sam nema šanse… Mene su podržale žene koje su jako hrabre, svoje, i kad ide, i kad ne ide. To je moja ciljna grupa – kazala nam je Dalila Dragojević.

POVEZAN VIDEO:

Kurir.rs/A.D/I.B.