Početna Rijaliti DALILA I DEJAN DIJELE 50.000 EVRA I KUĆU?! Dragojevići i dalje nisu...

DALILA I DEJAN DIJELE 50.000 EVRA I KUĆU?! Dragojevići i dalje nisu zvanično razvedeni! (FOTO)

Ovo zanima apsolutno sve!

Superfinalna noć pete sezone rijalitija ”Zadruga” bila je jedna od najturbulentnijih i najuzbudljivijih, budući da su se u samom finišu za nagradu od 50.000 evra borili još uvek zakoniti supružnici – Dalila i Dejan Dragojević.

Dejan je ovu trku završio kao pobednik, a sa velelepnog imanja izašao je bogatiji za 50.000 evra, dok je Dalila kao drugoplasirana osvojila montažnu PIK kuću.

Međutim, postavlja se sasvim realno pitanje – ”Da li Dragojevići dele vredne nagrade koje su osvojili, budući da su pred zakonom oni još uvek u bračnoj zajednici?”.

Naime, Dejan i Dalila još nisu zvanično razvedeni, a oni su tokom rijalitija ”Zadruga 5” u novembru mesecu samo potpisali papire za razvod. Međutim, oni se nijednom nisu sreli na sudu, te proces razvoda još nije zvanično okončan, te je upitno da li će po zakonu i nagrade koje su osvojili u rijalitiju u još uvek zvanično neokončanoj bračnoj zajednici morati da podele.

Podsetimo, nakon što su podneli papire za razvod, u rijalitiju se mnogo polemisalo o podeli njihove zajedničke imovine nakon razvoda. Oni su tokom godina braka stekli mnogo toga zajedničkim naporima, poput kuće u mestu Gornji Šepak u Republici Srpskoj, u blizini granice sa Srbijom, a Dejan je više puta istakao da ne želi da se vrati u tu kuću, te da će život nastaviti sa svojom porodicom u Veterniku. Dragojević je istakao da bi voleo da mu se odande vrati automobil, pre nego što izađe iz rijalitija, a čini se da je Dalilu i Dejana najviše brinulo kome će pripasti njihov kućni ljubimac Tedi, kojeg su zajedno kupili tokom najveće ljubavi.

Autor: M.K.

pink.rs