Početna Rijaliti CAREVA MAMA NEĆE DA ČUJE ZA DALILU! Milica bijesna na sina, nezadovoljna...

CAREVA MAMA NEĆE DA ČUJE ZA DALILU! Milica bijesna na sina, nezadovoljna njegovim učešćem u Zadruzi, vezu sa Mujićevom ne podržava!

Veza Filipa Cara i Dalile Dragojević turbulentna je od prvog dana, a nevolje u njihovom raju ne prestaju ni nakon završetka rijalitija jer njihove porodice ne odobravaju ovu vezu. Filipova majka Milica Car ne želi ni da čuje za Dalilu.

Nakon “Zadruge 4” bila je razočarana ponašanjem svog sina, ali se nadala se da će se u ovoj sezoni popraviti. Međutim, nakon svih skandala koje je Car napravio, a najviše zbog veze s Dalilom, Milica je ovoga puta jako ljuta na njega i rekla mu je da Dalila kao snajka ne dolazi u obzir i da ne želi da je vidi jer je sigurna da ta veza nema perspektivu.

– Majka je prioritet, s Dalilom moram da obavim ozbiljan razgovor. Sa ocem je razgovor prošao lagano, a s majkom teže nego što je očekivano. Nije mi dobro, ne samo što se tiče odnosa s Dalilom već mog celokupnog učešća u rijalitiju – rekao je Car u živom uključenju za Pink.

Čini se kao da su prognoze Filipove majke tačne jer se ovaj rijaliti par nije suzdržao od svađe ni jedan jedini dan. Oni su ušli u sukob kada je Dalila davala intervju. Ona je tada krajičkom oka videla da Caru prilaze devojke da se slikaju s njim i odmah napravila scenu, koja je prerasla u raspravu.

Kurir.rs/ Ana Denda