Početna Rijaliti Ovo je polusestra Filipa Cara: Prvi put progovorila o Dalili Dragojević, a...

Ovo je polusestra Filipa Cara: Prvi put progovorila o Dalili Dragojević, a evo da li podržava njihovu vezu!

U superfinalu rijaliti programa “Zadruga 5”, našao se i Filip Car kome su kao podrška došli ujak i polusestra.

Filipova polusestra po ocu, stala je pred kamere i otkrila šta misli o njegovom učešću, ali i istakla da on kod kuće nije agresivan, ipak, kada je dobila pitanje o snajki Dalili, ona je odlučila da se suzdrži od komentara.

– Podržavam Filipa čim sam ovdje, mi kao porodica ne dajemo izjave. Ako je Dalila njegova sreća mi se nećemo miješati. Nikada mu se ni u sta nismo miješali, ima dovoljno godina. Kada je imao probleme sa zakonom mi smo ga savjetovali. Ne bih da komentarišem njegovu vezu sa Dalilom.

– Vidjeli smo se za Novu godinu, naši susreti su uvijek emotivni. Nismo razočarani. Ako on ode sa Dalilom, ako je on srećan i mi smo srećni, ako ona izaziva u njemu osmijeh. Kada sam gledala snimke njihovih svađa i tuča osjećala sam se strašno. Neću ga savjetovati, ima on dovoljno godina da zna šta radi. Njegov izbor je njegov izbor sad šta mi mislimo to je naše.

– Suzdržaću se o mišljenja vezano za Dalilu. Mislim da ni Dalila ni on nemaju šanse da pobijede. Ako bude trebalo, pozdravićemo se za Dalilinom majkom – rekla je Filipova sestra.

ekskluziva.ba